Hem 3 boyutlu, hem yüksek çözünürlüklü

Yüksek çözünürlük demode oluyor; şimdi moda 3 boyutlu HD: İşte yeni modanın son takipçisi...

Hem HD, hem de 3D!

Bir kaç yıl öncesine kadar 'sıradışı' olarak değerlendirilen üç boyutlu görüntüleme sistemleriyle ilgili haberlerin sayısı, giderek artıyor. Samsung ve ViewSonic gibi firmaların Nvidia 3DVision destekli tasarımları, Acer'in 3B panelli 5738DG-6165 Aspire dizüstü modeli ve Sony'nin konsept tasarımlarının ardından, şimdi de Güney Kore firması LG, 23 inç'lik ve 1920x1080 Full HD özelliğine sahip monitörünü duyurdu.

LG'nin yeni monitörü ile ilgili ayrıntılı bilgi henüz pek yok; ancak LG 3D Full HD'nin, bakır veri yolları ve yeni 3B kontrolör ile mevcut 3B monitörlerin iki katı kadar yüksek kalitede görüntü sunacağı iddia ediliyor. LG'nin özel obtüratör gözlüklerle çalışacağı bildirilen yeni monitörünün, 2 boyut desteği de vermesi bekleniyor.

Benzeri monitörlerin yeni yıl ile birlikte yaygınlaşması bekleniyor. 3D oyun ve multimedya deneyimini yüksek çözünürlükte yaşamak isteyen kullanıcılar, bu yılki uluslararası CES (Consumer Electronics Show) fuarını merakla ve heyecan içerisinde bekliyorlar.

Okuyucu Yorumları