Hem Android'li hem dört taraflı Ambilight!

Philips 65PUS9809'da üst düzey görüntü kalitesi ve Android işletim sistemi bir araya geliyor.

İşte Philips Ultra HD TV 9800

Android işletim sistemi ile çalışan televizyonları piyasaya süren TP Vision, Android ile çalışan Philips UHD Ambilight TV yelpazesinin son üyesini duyurdu; Philips 65PUS9809.

Bu yeni model; TV izleme deneyimini daha da zenginleştiriyor. Google tarafından onaylanan Google PlayStore erişimi ve mevcut Philips Smart TV özellikleri; çok çeşitli içerik, oyun, uygulama ve hizmetlere erişim sağlıyor. Ayrıca, Philips 65PUS9809 UHD üst düzeyde görüntü kalitesi de sunuyor. Philips 65PUS9809 2014'ün üçüncü çeyreğinden itibaren Avrupa, Rusya ve Türkiye'de satışa sunulacak.

Philips 65PUS9809, televizyona tam olarak entegre olan Android işletim sistemiyle sunuluyor. Google tarafından da onaylanan bu özellik, Google PlayStore üzerindeki tüm uygulama, hizmet ve içeriğe erişim imkanı sağlayarak Smart TV deneyimini çok ciddi derecede geliştiriyor.

İçeriğin UHD kalitesine yükseltilmesi

164 cm (65 inç) Philips UHD TV, Ultra HD çözünürlüklü görüntü performansına sahip. Perfect Pixel Ultra HD, muazzam derinlik ve kontrasta sahip keskin detaylı görüntüler sunmak için resim kalitesini dijital olarak ayarlayarak optimize ediyor. Televizyon, UHD olmayan içerikleri adeta Ultra HD çözünürlükle çekilmiş gibi detaylı, net ve keskin şekilde görüntülemek için Philips'in yükseltme çözümü Ultra Çözünürlüğe de sahip.

Dört taraflı Ambilight ile şık tasarım

Philips 65PUS9809, 164 cm (65 inç) ekranını çevreleyen çok ince bir antrasit renkli metal çerçeveye sahip. Özel tasarımı ile hemen göze çarpan 'edge' ayaklar üzerinde duruyor. Televizyonun şık tasarımı, TV'nin arkasındaki duvara bir ışık huzmesi yansıtan dört yönlü Ambilight ile tamamlanıyor.

Okuyucu Yorumları