Hem Fare, Hem de Uzaktan Kumanda!

Günümüzde PC klavyelerinde multimedya fonksiyon kontrol tuşları neredeyse standart hale gelmiş durumda. Logitech yeni MediaPlay kablosuz optik faresi ile PC’de müzik dinleme ve film izlemeyi daha kolay hale getiren bu tuşları bulunmaları gereken asıl yere, yani kablosuz fare üzerine taşıdı!

Hem Fare, Hem de Uzaktan Kumanda!

Logitech MediaPlay, gelişmiş bir kablosuz optik fareden beklenen her şeyi fazlasıyla yapıyor. Bu ürünü diğer kablosuz optik farelerden büsbütün farklı yapan özelliği ise, bilgisayarınızdaki müzik, video ve resim işleme uygulamalarını uzaktan kontrol etmenize imkân tanıması! Logitech MediaPlay kablosuz optik fare sayesinde, MP3 arşivinizi, müzik CD’lerinizi dinlemek, CD ve DVD filmlerinizi izlemek artık çok daha keyifli.

PC çevre birimleri alanındaki üstün kaliteli ürünleriyle tanınan Logitech’in öncü ve yenilikçi kimliğini pekiştiren MediaPlay kablosuz optik faresi Hızlı Sistem tarafından piyasaya sunuldu.

Logitech MediaPlay’in Üstün Özellikleri

• Mavi aydınlatmalı 10 ekstra multimedya tuşu.
• AA (kalem) pillerle 6 aya varan pil ömür süresi.
• RF kablosuz alıcı ünitesi için USB veya PS/2’den bağlantı
• Hatasız optik tarama, 3 metre kullanım mesafesi.
• Ekstra yön, hareket ve fonksiyon tuşları.
• Hafif yapı, ince tasarım.
• Hem sol hem de sağ elde rahat kullanım.

Logitech MediaPlay, ürünle birlikte verilen MediaLife™ yazılımı ile birlikte, Microsoft Windows Media Player, Musicmatch ve Real Player gibi pek çok yaygın medya uygulamasını kontrol edebiliyor.

Mavi aydınlatmalı oynatma/duraklatma (play/pause), ileri/geri (forward/back) ve ses açma/kısma düğmelerine sahip olan Logitech MediaPlay Mouse, gümüş/mavi ve siyah/kırmızı olmak üzere iki farklı renk kombinasyonu ile satılacak.

Okuyucu Yorumları