Hem hoparlör ve stand, hem de şarj istasyonu!

Tüm iPad'ler ile uyumlu olan bu aksesuar, ondan aldığınız keyfi yeni boyutlara taşıyacak!

iPad için çok işlevli stand

Logitech, hem hoparlör, hem stand, hem de şarj istasyonu görevi gören Logitech AV Stand For iPad'i Türkiye'de piyasaya sundu. Tam bir stereo ses deneyimi sunan Logitech AV Stand for iPad, tabletinizin eğlence keyfini daha da arttırıyor.

iPad1, iPad2 ve iPad3 ile uyumlu Logitech AV Stand'a iPad'inizi yerleştirin, uzaktan kumandası, stand ve şarj istasyonu sayasinde film izlemenin ve paylaşmanın tadını çıkarın. Dilerseniz bağlantı kablosu ile iPad'deki görüntüyü daha büyük ekrana yansıtabilir ve televizyondan izleyebilirsiniz.

MP3 çalarlar ve diğer ses kaynakları için 3,5 mm'lik ek girişi de bulunan Logitech AV Stand bir standdan ya da bir hoparlörden çok daha fazlası! iPad'in pili azaldığında tam bir şarj istasyonu görevi gören Logitech AV Stand ile hoparlör kapalı iken bile iPad'inizi şarj edebilirsiniz. Çok yönlü kullanım özelliğine sahip stand, dikey ya da yatay olarak istediğiniz açıya göre ayarlanabilir. Logitech AV Stand for iPad tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 249 TL (KDV Dahil)

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları