Hem ince, hem fansız, hem tasarruflu...

DataStar, Shuttle'ın ince ve fansız yeni endüstriyel PC modelini satışa sundu!

4 cm kalınlığında PC!

40 mm inceliğindeki Shuttle DS57U model PC dijital tabela başta olmak üzere pek çok uygulamada kullanılabiliyor ve düşük enerji kullanımı ile 7 gün 24 saat çalışma için ideal.

Shuttle'ın Türkiye distribütörü DataStar, yeni bir ince endüstriyel PC modelini satışa sundu. Shuttle DS57U ince PC, dijital tabela, kiosk, POS gibi dar alanlar için ideal bir sistem. Sadece 39,9 milimetre kalınlığındaki ürün, her yere rahat sığabiliyor ve fansız olduğu için hem sessiz çalışıyor hem de tozdan etkilenmiyor.

Intel Celeron 3205U işlemci bulunan sistem, yüksek performanslı çift çekirdekli işlemcisi ile boyutuna göre yüksek performansa sahip bir PC. 0 ile 40 derece sıcaklıkta çalışabilen ince PC, dış ortamlarda da kullanıma uygun. Full HD desteği bulunan PC, HDMI ve Display girişleri sayesinde yüksek çözünürlük ve aynı anda iki ekran bağlama olanağı sağlıyor.

Farklı bağlantı birimleri ile zengin kullanım

Shuttle DS57U ince PC, farklı bağlantı birimleriyle donatılmış. Bu sayede PC'ye pek çok cihaz bağlanabiliyor. USB 3.0 ve 2.0 girişlerinin yanı sıra yerleşik RS232, RS232/RS422/RS485 arayüzleri de olan ürüne kolayca termal yazıcı, etiket yazıcısı, barkod yazıcısı gibi çevre birimleri bağlanabiliyor.

VESA montaj standardı sayesinde her yere çok kolay monte edilebilen PC, bir LCD ekran ya da TV arkasına da bağlanabiliyor. Wi-Fi modülleri ile desteklenen ürün, güvenlik açısından da güçlü özellikleri sahip. Düşük enerji tüketimi ile dikkat çeken ürün, aynı zamanda fansız olması nedeniyle kütüphane, ameliyathane gibi sese duyarlı yerlerde kullanım için de uygun bir PC.

200 x 165 x 39.5 mm boyutlarındaki ince ve küçük PC, Microsoft Windows ve Linux işletim sistemlerini destekliyor.

Okuyucu Yorumları