Hem ince ve hafif, hem de dokunmatik!

Acer'ın Windows 8'li dokunmatik notebook'ları, inceliği ve hafifliğiyle kullanım kolaylığı sunuyor!

İnce, hafif ve dokunmatik!

Acer Aspire V5Serisi, çoklu hareket özelliğine sahip içerik tüketimini iyileştirmek ve Windows 8 tarafından sunulan avantajlardan yararlanmak için 10 noktalı dokunmatik bir ekran ve daha geniş bir izleme paneli ile size kullanım kolaylığı sunuyor.

İnce, hafif ve dokunmatik

Günümüzün trendi kullanıcıların her an ve her yerde hem eğlence hem de içerik oluşturma amaçlı kullanımlarına izin veren daha ince ve daha hafif dizüstü bilgisayarlara yönelik. V5 Serisi dizüstü bilgisayarların tümü aynı sınıftaki diğer tasarımlardan % 30 daha ince ve bu nedenle mobil kullanımları son derece kolay. 14 inç modeli dahi bir optik sürücü içerir ve yine de 21 mm'den ince ve yaklaşık 2 kg ağırlığındadır.

Dokunurken performanstan ödün vermeyin

Güçlü Intel Core ailesi işlemciler ve ünlü NVIDIA GeForce GT Serisi grafikler etkileyici günlük çoklu görevler ve içerik oluşturma için iyi performans sağlarken, HD uyumlu 10 noktalı dokunmatik ekran multimedya kullanımı ve dokunma deneyimini optimize eder.

Akıllı bir güç yönetimi ve bileşen düzeni performanstan ödün vermeden akustik ve termal konforunu optimize eder. Bu dizüstü bilgisayarlar ister çalışıyor, ister favori eğlencenizin tadını çıkarıyor olun sessiz ve konforlu bir şekilde kucağınızda kullanılabilir. ENERGYSTAR belgeli V5 Serisi çevre dostu olmanıza yardımcı olmak için güç tasarrufunda bulunur.

Fiyat ve satış noktaları: V5 Touch 14'' modeli teknik özelliklere bağlı olarak 899 dolar + kdv'den başlayan fiyatlarla Vatan Bilgisayar ve Gold Mağazalarında raflardaki yerini aldı.

Okuyucu Yorumları