Hem iOS'a, hem de Android'e Office!

PC'lerin vazgeçilmez yazılım paketi, tüm yalanlamalara rağmen, hem Android'e, hem de iOS'a geliyor!

Hem iOS'a, hem de Android'e!

Bilgisayar kullanıcıların her anlamda vazgeçemediği bazı programlar vardır. Bunların en tepesinde yer alansa şüphesiz Windows için geliştirilen Office paketidir.

Bugüne dek, Windows dışında sadece MacOS için geliştirilen paket, şimdi Android ve iOS ile nobil cihazlara girmek üzere. Uzunca bir süredir dedikodusu gezen Office Mobile, her ne kadar Microsoft tarafından yokmuş gibi davranılsa da, sonunda bir internet sitesi tarafından sızdırıldı. The Verge'ün Microsoft'a yakın kaynaklardan aldığı habere göre, firma 2013 yılının ilk aylarında Android ve iOS işletim sistemleri için iki farklı Office modeli üretecek.

Her iki işletim sistemini kullanan kullanıcıların en azından başlangıçta, hiçbir ücret ödemeden Microsoft Office dosyalarını mobil cihazlarından görüntülemelerine olanak tanıyacak olan sistem, tıpkı günümüzde bulunan SkyDrive ve OneNote uygulamaları gibi Microsoft hesabına ihtiyaç duyacak. İlk olarak Word, PowerPoint ve Exel gibi dosyaları görmemize olanak tanıyacak olan uygulama, bu programlar üzerinde oynama yapmak isteyecek olanlardan Office 365 üyeliği talep edecek.

Ortaya çıkan son bilgilere göreyse, Microsoft Office'in akıllı telefon uygulaması, hiçbir şekilde masaüstü kadar detaylı olmayacak. Uygulamanın çıkış tarihi ise 2013 yılının Şubat ya da en geç Mart ayı olarak konuşuluyor...

Okuyucu Yorumları