Hem şarj ediyor, hem şarj oluyor!

Bu ilginç şarj cihazı sadece cebinizi değil, aynı zamanda kendini de şarj edebiliyor!

Şarj cihazlarında bir ilk!

Günümüzün en büyük sıkıntılarından birisi, elektronik cihazların pillerini yeniden doldurmak şüphesiz... Fakat işi daha da büyük sorun haline getiren, her yeni akıllı telefonunda gideren kısalan pil ömürleri. 13 yıldan fazla süredir kablosuz olan telefonlarımız, bu büyük pil sorunu yüzünden, neredeyse eski ankesörlü telefonlar gibi sürekli bir yere bağlı kalmak durumundalar.

Bu zamana kadar konu için birçok çözüm geliştirildi ama özellikle gün içerisinde hem yüksek kalitede telefon, hem de uzun süre konuşma deneyimi yaşamak isteyenler için böylesi görülmemişti. Bilinen geleneksel telefon şarjlarına nazaran yeni üretilen Bolt isimli taşınabilir şarj deposu - cihazı, takılı olduğu elektronik cihaz ile birlikte kendisini de şarj edebiliyor; tabi fişe takılı olması kaydıyla! Bugüne dek geliştirilen şarj deposu cihazları, bir başka cihaza enerji verirken bir yandan da fişe takılıp şarj edilemiyordu.

3.000Ah pil kullanan Bolt, tek seferde en azından bir ya da iki defa cihazınızı şarj etmeyi başarabiliyorken, kendi üzerine aldığı ufak enerjiyi devasa bir kütleye çevirebiliyor. Boyutları da ziyadesiyle ufak olan efsane şarj cihazının tek dezavantajı fiyatının biraz tuzlu olması...

Satış fiyatı 60 dolar olarak belirtilen Bolt, bu ebatlarda, bu denli özelliği içerisinde barındıran tek şarj cihazı olmanın farkını dolar olarak gün yüzüne çıkartıyor.

Okuyucu Yorumları