Hem USB belleki hem parmak izi okuyucu...

Laptop'unuzun parmak izi okuyucusu yok mu? Üzülmeyin, bu USB bellek eksiğinizi giderecek...

USB bellekle güvenlik!

MobiArts tarafından Türkiye'ye getirilen "Victoria V520T Flash Bellekli Parmak İzi Okuyucu", masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara parmak izi okuma özelliği kazandırıyor. Böylelikle bilgisayarınızdaki bilgilerin güvenliğini sağlayabiliyorsunuz; siz ve belirlediğiniz kişilerden başka hiç kimse bilgisayarınıza ulaşamıyor.

Victoria V520T ile kendi bilgisayarınızın güvenliğini sağlamanın yanında, Outlook'taki e-postalarınızı, web tarayıcınızı, belgelerinizi yanınızda taşıyabiliyor ve herhangi bir bilgisayardan hepsine güvenle ulaşabiliyorsunuz. Yabancı bir bilgisayarda da olsa, Victoria V520T'nizin içinde yüklü bilgilere sadece parmak iziniz ya da belirlediğiniz şifreyle ulaşabiliyorsunuz. Victoria V520T'nizi bu bilgisayardan çıkardığınız anda sizin bilgilerinize başka birinin ulaşma olasılığı kalmıyor.

Dahili e-posta okuyucusu bile var...

Dahili e-posta okuyucusu bile var...

Victoria V520T'nizin içinde yer alan "dâhili E-posta yazılımı" sayesinde herhangi bir bilgisayardan e-postalarınıza ulaşabiliyor, bu e-postaları Victoria V520T'nizin içinde saklayabiliyor ve daha sonra kendi bilgisayarınıza aktarabiliyorsunuz. "Dâhili web tarayıcısı" ile de, yabancı bilgisayarlardan bile güvenle banka hesaplarınıza ulaşabiliyor, işlemlerinizi yönetebiliyorsunuz.

İçinde yer alan yazılımı sayesinde kullanımı çok kolay olan Victoria V520T ile önemli dosyalarınızı ne zaman isterseniz yedekleyebiliyorsunuz.

4 ya da 8 GB'lık hafıza seçeneklerine sahip Victoria V520T, Windows ReadyBoost özelliği ile RAM kapasitesi yükseltmesi yapabiliyor.

Sadece 8 gramlık bir flash bellek görüntüsünde olan Victoria V520T ile hem bilgisayarınızın güvenliğini sağlayabiliyor hem de bilgisayarınızda ihtiyacınız olan her şeyi rahatlıkla ve büyük bir güvenle cebinizde taşıyabiliyorsunuz.

"Victoria V520T" www.hepsiburada.com alışveriş sitesinde, bilgisayar mağazalarında ve MobiArts bayilerinde satışa sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları