Hemen şimdi oynamanız gereken 7 müthiş oyun!

Kendinize oynayacak iyi bir oyun bulamıyor musunuz? İşte sizi harekete geçirecek 7 harika oyun!

Oynamanız gereken 7 oyun!

2014'e sayısız yeni oyunla girmediğimiz doğru, ancak şu an satın alıp oynayabileceğiniz birçok iyi oyun var. Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, yeni hazırladığımız listemiz size yardımcı olabilir.

The Wolf Among Us (Xbox 360, PS3, PC, Mac, iOS, Vita'ya da geliyor)

The Walking Dead'i geliştiren takımın bizlere sunduğu bir başka oyun olan The Wolf Among Us, hikaye tabanlı bir oyun. Bir çizgi romanı temel alan oyunda tüm Fable'larınız, insan kılığında New York'ta yaşıyorlar. Sheriff veya Fabletown karakterini kontrol ettiğiniz oyunda bir seri cinayeti çözmeye çalışıyorsunuz.

Octodad: Dadliest Catch (PC)

Bir Indie geliştirme stüdyosu olan Young Horses'ın geliştirdiği oyun, sizi güldürecek, ilginç bir oyun. Octodad: Dadliest Catch, eşsiz denetimleriyle size bir ahtapotu nasıl kontrol edeceğinizi gösterecek.

OlliOlli (Vita)

OlliOlli, son derece bağımlılık yapıcı bir kaykay oyunu. 2D oyun, yeni nesil konsolların çekici fizik ve grafiklerine sahip olmasa da size üzerinde ustalaşabileceğiniz bir çok hareket sunuyor.

Broken Age ve diğerleri

Broken Age ve diğerleri

Broken Age (PC)

Desteğini Kickstarter'dan alan Broken Age, Tim Schafer'ın Grim (Fandango, Pyschonauts, Brutal Legend) fikriyle geliştirilmiş. Point-and-click türünü sevenlere büyük bir hediye olan oyunun konuşmaları, Elijah Wood, Jack Black, Wil Wheaton ve Jennifer Hale gibi ünlü seslendirme sanatçıları tarafından seslendirilmiş.

Outlast (PlayStation Plus'ta bedava, PC'de 20 dolar)

Kameranızdaki gece modunu kullanarak, bir labirentin içinde sizi bekleyen çılgınlıklara doğru ilerlemeniz gerekiyor. Oyunun size bedeninizin dışına çıkma isteği kazandırmak gibi bir yan etkisi olduğunu söyleyelim.

Tomb Raider: Definitive Edition (Xbox One, PS4)

Tomb Radier'ı geçen sene beğenerek oynayanlardansanız, bu oyunu atlamanız daha uygun olabilir. Ancak oynamadıysanız ve yeni nesil bir konsolunuz varsa, tüm DLC'leri de içeren, müthiş grafiklere sahip oyunu satın alabilirsiniz.

Bravely Default (3DS)

Bir Nintendo 3DS'iniz varsa ve RPG'leri seviyorsanız, Bravely Default'u hemen satın alıp oynamanız gerekiyor. Tabi, zamanın su gibi akıp gittiğinden bize şikayetçi olmayacaksanız...

Okuyucu Yorumları