Hepsiburada.com'a e-Ticaret ödülü

Türkiye'nin en büyük online mağazası Hepsiburada.com'un başarısı özel bir ödülle taçlandırıldı.

Online mağazaların lideri!

Türkiye'nin en büyük online mağazası Hepsiburada.com, Interpromedya tarafından Türkiye bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2007 yılı net satış gelirleri bazında yapılan "İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması" sonucunda "B2C e-Ticaret" ödülünü almaya hak kazandı.

Araştırma sonucuna göre, 26 milyar dolara yaklaşan Türkiye bilişim pazarının geçen yıla oranla yüzde 23,1 büyüdüğü açıklandı. Kuruluşların resmi belgelere dayalı beyanları ile net satış gelirleri esas alınarak yapılan "İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşen törenle açıklandı. Araştırma, Türkiye bilişim pazarındaki gelişmelere ışık tutarken, şirketlerin performansını ve sektörün gelişimini derinlemesine yansıtıyor.

Hepsiburada.com bu araştırmada, ilk 500 şirket içinde toplamda 58. sırada yer aldı. Ayrıca B2C e-Ticaret kategorisinde birinci olarak ödül aldı. Bu kategori, kurumun son tüketiciye internet üzerinden yaptığı satışları değerlendiriyor.

Hepsiburada.com'un Genel Müdürü Kaan Dönmez, Türkiye'deki ilk 500 bilişim şirketi arasından "B2C e-Ticaret" kategorisinde en iyi firma seçilmelerinin önemine dikkat çekerek, "Pazar payımıza ve hizmet kalitemize bağlı olarak sektörümüzde referans şirket olmayı büyük bir gururla sürdürüyoruz. Bir önceki yılın araştırma sonuçlarına göre 78. sırada yer alan Hepsiburada.com, bu araştırmada 58. sıraya yükselmeyi başardı. 2007 yılı net satış gelirlerimizdeki takdir edilen bu başarı, bizler için ayrı bir övünç kaynağı oldu. 2008 yılında da pazar liderliğini sürdürerek üst sıraları zorlamaya devam edeceğiz" dedi.

Hepsiburada.com, bilgisayardan ev elektroniğine, tekstilden mobilyaya kadar ayda 250 bine yakın ürünün teslimatını gerçekleştiriyor.

Okuyucu Yorumları