Hepsiburada.com'dan büyük başarı!

Hepsiburada.com'un Nokia ile işbirliği büyük bir başarıyı da beraberinde getirdi...

Hepsiburada'dan büyük başarı!

Hepsiburada.com ve Nokia işbirliği kapsamındaki kampanya ve avantajlar sayesinde Hepsiburada.com üzerinden verilen Nokia ürünlerinin sipariş sayısı 2 katına yükselirken, ciro da 3 kat arttı.

Türkiye'nin hızlı ve güvenilir e-alışveriş sitesi hepsiburada.com, internet alışverişinden beklenen ürün çeşitliliğini uygun fiyata ve en iyi kampanyalarla sunarken, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni işbirlikleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Nokia ile yaptığı işbirliği kapsamında Nokia ürün ve aksesuarlarının bir arada sunulduğu tek nokta haline gelen Hepsiburada.com, üyelerine 4 aydır bu ürünlere yönelik özel kampanya ve avantajlar sunuyor. Üyeler tarafından büyük ilgi gören bu işbirliği sayesinde ilk 4 ayda siteden verilen sipariş adetleri 2 katına çıkarken, ciro da yaklaşık 3 kat artış gösterdi.

Nokia tutkunları, hepsiburada.com üzerinden ön sipariş vererek istediği ürüne herkesten önce sahip olma fırsatı yakalarken, Nokia ürünleri ile ilgili müşteri hizmetleri desteğini de doğrudan Nokia Çağrı Merkezi'nden alabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları