Hepsiburada.com uygulaması rekor kırdı!

Çevrimiçi alışveriş sitesi Hepsiburada.com'un mobil uygulaması, indirmelerde bu rakama ulaştı!

Hepsiburada.com'dan rekor!

Çevrimiçi alışveriş sitesi hepsiburada.com'un mobil dünyaya giriş adımı olan iPhone uygulaması iki ay içinde 100 binin üzerinde indirilerek rekor kırdı. İlk sipariş Şanlıurfa'dan verildi.

Günde ortalama 1.700 kişi tarafından indirilen iPhone uygulaması aynı zamanda Türkiye'de kısa sürede rekor indirilme rakamına ulaşan tek uygulama oldu.

Kullanıcılardan büyük ilgi gören hepsiburada'nın ilk mobil uygulamasında ilk sipariş Şanlıurfa'dan verildi. İstanbul, Ankara ve İzmir ise iPhone uygulamasını en çok kullanan ilk üç şehir oldu.

En çok bilgisayar alındı; anneler mobile yöneldi

Hepsiburada.com'un verilerine göre geçtiğimiz iki ay içerisinde en çok mobil alışverişi 27-34 yaş arasındaki müşteriler yaptı. iPhone'dan en çok bilgisayar, oto aksesuar, kitap, telefon, sağlık ürünü, spor ürünü ve anne & bebek ürünü alındı.

Mobil alışverişi tercih eden annelerin sayısı ise hızla yükseliyor. 'Anne-Bebek' ürünleri artan talep sonucu hepsiburada.com'da en çok satan 7. kategori oldu. Erkek kullanıcılar ise arabaları için aksesuar alışverişlerini mobilden yaptı.

Fiyat karşılaştırması yaparak seçebilirsiniz

Kısa sürede kullanıcılardan çok olumlu yorumlar alan iPhone uygulamasında kullanıcılar ürün incelemesi yapabiliyor, sipariş verebiliyor ve siparişlerini takip edebiliyor.

Hepsiburada.com iPhone uygulamasının ardından iPad ve Android uygulamalarını da kısa süre içinde kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları