Her bilgisayarda güvenle sörf...

Bu yazılımlar USB belleğinizde olduğu sürece, her bilgisayarda hiç korkmadan sörf yapabilirsiniz...

Her PC'de güvenle sörf!

Günümüzde hemen her bilgisayarın artık bir internet bağlantısı var. Ancak internete bağlanan her bilgisayarın internet üzerinde bulunan potansiyel tehditlere açık olduğu da bir gerçek.

Bu nedenle kullanıcıların mutlak suretle sistemlerinde bir güvenlik yazılımı bulundurmaları ve güvenilir olmayan web sitelerinden uzak durmaları gerekiyor.

Ancak bunun dışında kullanıcıların dikkat etmesi gereken bir diğer nokta da, kendi bilgisayarlarını kullanamadığı ve internet kafe veya benzeri yerlerde bulunan bilgisayarları kullanmak zorunda olduğu anlardır. Bu tip durumlarda kullanıcıların kişisel e-posta hesaplarına erişmesi için kullanıcı adı ve şifresini bu bilgisayara girmesi gerekir.

Fakat yeterli güvenlik önlemi alınmayan durumlarda kullanıcıların başka bilgisayarlarda gerçekleştirdikleri aktiviteler, başlarına dert açabilmektedir.

Biz de bu makalemizde, kullanıcıların başka bilgisayarları kullanmak zorunda olduğu durumlarda yanlarında taşıyacakları USB cihazlarında hangi portatif yazılımları kullanmaları gerektiğini masaya yatıracağız.

Okuyucu Yorumları