Her Yöne 5000 SMS Fırsatı!

Turkcell'den her yöne 5000 SMS gönderme fırsatı gençlerle buluşuyor! İşte detaylar...

Her Yöne 5000 SMS Fırsatı!

Turkcell, gençlerin iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilmek için avantajlı gençlik tarifesine ek olarak özel teklifler sunmaya devam ediyor. Hazır Kart sahibi gençTarife'li gençleri 15 dakikası 50 kuruşa konuşturan Turkcell, şimdi de, her yöne tam 5000 SMS fırsatı sunmaya başladı. Bu fırsattan yararlanmak isteyen gençler, 30 TL yükleyerek kazandıkları 10 TL hediye ile "Her Yöne 5000 SMS" paketine hiçbir ücret ödemeden sahip olabiliyorlar.

Konuşma ve mesajlaşma avantajlarının yanında, cepten internet keyfi yaşamak isteyen gençTarife'liler de, gün içinde cepten internet kullanımları 50 kuruş'a ulaştığında gün sonuna dek diledikleri gibi kullanabilecekleri ücretsiz 15 MB internet kullanım hakkı kazanıyor.

Turkcell Bireysel Müşterilerden Sorumlu Pazarlama Bölüm Başkanı Burak Sevilengül kampanya ile ilgili olarak, "Gençler için cepten arkadaşlarıyla konuşmak, mesajlaşmak ve internete girmek hayatın vazgeçilmez keyifleri arasında. Onların tüm iletişim ihtiyaçlarını tek bir tarifeyle giderebilmek için gençlere çok avantajlı konuşma fırsatı sunan gençTarife'ye her yöne 5000 SMS olanağını ekledik. Bu yeni teklifimiz genç müşterilerimizi mutlu edecek" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları