Herkes için BBM bu hafta geliyor!

Hem Android, hem de iOS kullanıcılarının merakla beklediği uygulama, sadece 2 gün sonra hazır!

Hafta sonunda geliyor!

BlackBerry'nin popüler anında mesajlaşma yazılımı BB Meseenger, BlackBerry'nin altın yıllarında uzun süre en sevilen, en çok kullanılan mesajlaşma yazılımlarından biri olarak çok sayıda kullanıcı kazandı.

BlackBerry, yakın zaman önce aldığı bir kararla, BBM'i aynı WhatsApp veya Viber gibi, bağımsız bir mesajlaşma yazılımına çevirmeye karar verdi ve BBM isminde bir şirket kurarak, mesajlaşma yazılımı kendi bünyesinden ayırdı. BBM'nin Blog adresinden yapılan bir açıklama ise yıllardır onu kullanmayı bekleyen Android ve iOS sahiplerini sevindirecek.

BBM, 21 Eylül'de Android için, 22 Eylül'de ise iOS için yayınlanacak. Böylece bu iki sistemdeki kullanıcılar, BlackBerry kullanan dostları ile çok daha kolayca sohbet edebilecekler. Ayrıca eski BBM kullanıcıları da, BlackBerry'yi bıraktıktan sonra ulaşamadıkları eski sohbet arkadaşlarına bu sayede yeniden ulaşabilecekler.

BBM'nin Android ve iOS sürümlerinin yaz aylarında piyasya çıkması bekleniyordu ancak şirket lansmanı Eylül ayına ertelemişti. Bakalım hafta sonunda gerçekten yeni BBM'ı görebilecek miyiz?

Okuyucu Yorumları