Herkes iPhone ile yazılım geliştirebilir!

Programlama temeli olan herkes, bu kitap sayesinde iPhone uygulamaları yazabilir!

iPhone ile yazılım geliştirin

iPhone, kullanıcıya yüzlerce, binlerce farklı uygulama sunmanın yanı sıra, herkesin yazılım geliştirerek bütün dünyaya açılması için fırsatlar da sunuyor. Üstelik bu fırsatlardan sadece profesyonel yazılımcılar değil, meraklı geliştiriciler de yararlanabilir!

Ahmet Vural'ın kitabı basit konularla başlayıp karmaşık işlemlere doğru ilerliyor ve daha önemlisi, yazılım profesyonellerinden çok, yazılımla az çok ilgilenmiş meraklı geliştiricileri hedefliyor. Programlama ile ilgili bir temeliniz varsa, bu kitap sayesinde basit ve hızlı bir biçimde iPhone için uygulama geliştirme ve Objective-C konusunda temel bilgi sahibi olabilirsiniz.

Okuyucuyu korkutmamak için yazar ilk bölümde Objective-C kullanmadan, sadece Interface Builder ve Xcode ile çok basit bir uygulama anlatıyor. Bütün konular uygulamalarla birlikte ele alınıyor: App Store, mobil uygulamaların farkları, Objective-C, temel iPhone geliştirme elemanları, iPhone'un programcılar tarafından kullanılabilecek ilginç özellikleri, App Store'da pazarlama yapmanın püf noktaları...

Kitabın içeriği

Kitabın içeriği

Ahmet Vural'ın kitabı, parlak fikirleri olup iPhone'un renkli dünyasına yeni öğeler eklemek ve tabii bu şekilde biraz da para kazanmak isteyen herkesin ilgisini çekecek.

· Mobil uygulamaların özellikleri
· iPhone ve App Store
· Cocoa Touch
· Objective-C
· Interface Builder
· iPhone Simulator
· Quartz
· Multiview
· Multitouch özelliği
· iPhone 4'ün getirdikleri
· Örnek uygulamalar
· App Store temelli pazarlama teknikleri

SİPARİŞ ve BİLGİ İÇİN: Derya Karakoyun, Gülendam Mallı
[email protected]

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları