Herkes kendi müziğini kendisi yapacak!

Siz de PC başında kendi müziğinizi yapmak ister misiniz? Cevabınız evetse size bir müjdemiz var...

Kendi müziğini kendin yap!

Zuhal Müzik stüdyo kayıt ekipmanları bölümü, Sonar ve Fruity Loops yazılımlarının Türkiye genel dağıtımcısı oldu. Sonbaharda yapacakları atölye çalışmaları ve seminerlerde kullanıcıları bilgilendirmeyi amaçladıklarını belirttiler.

Müzik aletleri üreticisi Roland'a bağlı yazılım firması Cakewalk'un Sonar yazılımı dünya çapında meşhur. Dünyada pek çok müzik dergisinin, profesyonel ve amatör müzisyenin tercihi olan Sonar yazılımı müzisyenlerin ihtiyaçlarını tek bir pakette topluyor.

Kayıt, karıştırma, düzeltme, kompoze etme ve master çalışmaları için kullanılan bu yazılım yüksek ses kalitesi sunuyor. Sınırsız parça sayısı ve sanal enstrumanlarla çalışma özgürlüğü sunan bir yazılım.

Kullanım kolaylığıyla öne çıkan alışması son derece rahat olan Fruity Loops da Sonar gibi dünya çapında kullanıcı sayısı büyük müzik yazılımlarından. Bilgisayarda ek bir enstrumana ihtiyaç duymadan müzik yapmak isteyenler için enfes özellikler sunuyor. Özellikle davul örnekleri çok başarılı olan yazılım, meraklılar için çok geniş imkanlar sunuyor. Televizyonlarda izlenen popüler parçaların pek çoğunda müziğin bir kısmı bu programdaki kayıtlı ses örnekleriyle sanal olarak kaydedilmiştir.

Zuhal Müzik sayesinde bu Digital Audio Workstation (DAW) yazılımlarına artık Türk müzisyenler de kolayca ulaşabilecek.

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları