Herkes onu şaka sandı; ama o gerçek çıktı!

Yeni bir ürünü tam da 1 Nisan'da tanıtmak, pek doğru bir karar olmayabiliyor! İşte kanıtı...

Herkes şaka sandı; ama...

1 Nisan tarihi ilginç bir ürünün tanıtımını yapmak için çok doğru bir tarih olmasa gerek. Hyperkin tam da bu tarihte, Reddit üzerinde yayınlamış olduğu Smart Boy konseptine insanları inandırmakta bir hayli zorlandı ve sonunda, projenin gerçek olduğunu açıklamak zorunda kaldı. Bu özel iPhone aksesuarı, gerçek Nintendo Game Boy kasasında iPhone kullanılarak, Nintendo oyunlarının oynanmasını sağlıyor. Bunu da muhtemelen, iPhone için yayınlanacak bir emülatör yardımıyla yapıyor.

Temel olarak bakılırsa, Hyperkin'in ThinkGeek'in kitabından bir sayfa alarak, gerçekçi bir ürün fikri ile kamu ilgisini yokladığını söyleyebiliriz. Durum ne olursa olsun, Smart Boy sistemi, firma için çok da yabancı bir sistem değil. Hyperkin'in Retron5 oyun konsolu da emülatör ve fiziksel kaset girişlerinin bir karışımını kullanmaktaydı.

Yeni proje iPhone için tasarlanmış durumda ancak Gallizzi'nin Reddit üzerinden söylediğine göre bu durum değişecek ve çoğu Android telefona uyabilecek bir tasarım üzerinde de çalışılmakta.

Okuyucu Yorumları