"Herkes Windows 10'u bekliyor"

PC devi, Windows 10 ile birlikte kullanıcıların rahat nefes almasını bekliyor!

Windows 10'dan beklenti büyük

Microsoft'un Windows 8 işletim sistemi ile yarattığı hayal kırıklığından sonra bütün umudunu bağladığı Windows 10 için şimdiden olumlu yorumlar yükselmeye başladı.

Çinli PC üreticisi Lenovo, Windows 8.1 kullanıcılarından bilgisayarlarını Windows 10'a yükseltmek için yoğun baskı aldıklarını belirtirken, yeni sistemin PC kullanıcılarının yeniden nefes almasını sağlayacağının da altını çizdi.

Windows 10'un, öncülü Windows 8.1'deki pek çok problemi çözmesi bekleniyor. Ayrıca kulalnıcıların bütün itirazlarına rağmen Windows 8'de sistemden çıkartılan başlat tuşunun da Windows 10 ile geri dönmesi bekleniyor. Ayrıca Windows 10'un doğrudan masa üstü penceresiyle açılması da bekleniyor. Windows 8'de bu özelliğin bulunmaması, çoğu kullanıcının aklını karıştırıyordu ve kullanıcıların uygulamalar arasında geçişte kaybolmasına neden oluyordu.

Microsoft'un Windows 10 ile birlikte çok sevien Windows 7'nin bazı güzel özelliklerini de geri döndürmesi bekleniyor. Bakalım, Lenovo yöneticilerinin tahminleri doğru çıkacak mı ve PC kullanıcıları nihayate aradıkları Windows'a kavuştuklarını hissedebilecekler mi, zira Microsoft bu sefer de sorunlu ve istenmeyen bir işletim sistemi yaratacak olursa pazarda çok büyük bri yara alacak ve çok sayıda kullanıcı kaybedebilecek.

Okuyucu Yorumları