Herkesi şaşırtan Tizen'li Galaxy S4!

Ortaya çıkan bu Galaxy S4 resminde, telefonun üzerindeki işletim sistemi herkesi şaşırttı!

Herkesi şaşırtan Galaxy S4!

MeeGo ve Bada işletim sistemlerini hatırlayan var mı? Nokia'nın Windows işletim sistemine geçtiğini açıklamadan önce desteklediği ve açık kaynak kodlu olarak geliştirilen MeeGo ve Samsung'un büyük ümitlerle geliştirdiği Bada, telefon piyasasındaki hızlı gelişmeler sonrasında daha hayata geçemeden unutulup gitti...

Ancak yeni mobil işletim sistemi geliştirme çalışmaları yine de son bulmadı. Linux Vakfı'nın önderliğinde, Intel ve Samsung tarafından geliştirilen Tizen sistemi hakkında yeni bir fotoğraf sızdı. Samsung Galaxy S4 üzerinde çalışırken fotoğrafı çekilen Tizen'in köşeli, dörtgen bir tasarımı olduğu anlaşılıyor. İşletim sisteminin pil ve operatör bilgisinin bulunduğu mesaj barının telefonun alt kısmında yer alması dikkat çekiyor.

Arayüz hakkında önemli bir ipucu vermeyen fotoğraf hakkında en önemli detay, işletim sisteminin Galaxy S4 üzerinde çalışıyor olması. Bu da Samsung'un, Tizen ile çalışan bir Galaxy S4 modelini piyasaya sürme ihtimalinin olduğunu ortaya çıkardı. Ancak konu hakkında kesin bir bilgi yok.

Okuyucu Yorumları