Hesaplı ve yüksek kaliteli: AcuLaser C1100

Epson AcuLaser C1100, kullanıcı dostu yayımlama yazılımıyla birlikte küçük iş grupları ve bireyler için hesaplı işyeri baskı çözümleri sunuyor. Epson AcuLaser C1100 kendi sınıfında, makul fiyatıyla, kaliteli renkli baskıyı hızlı siyah/beyaz(mono) baskıyla birleştiren ilk yazıcı olma özelliğini taşı

Hesaplı ve yüksek kaliteli: AcuLaser C1100

Epson, küçük iş grupları ve bireyler için tasarlanan AcuLaser C1100’ü piyasaya sunuyor. Ücretsiz olarak ofis için paket ihtiyaçlar ve Web2Page yazılımıyla birlikte gelen Epson AcuLaser C1100, kullanıcısına profesyonel görünümlü promosyonel yayınların şirkette üretilmesini sağlıyor. Yazılım, sunum, broşür, davetiye ve iş formlarını da içeren 150’den fazla şablon bulunduran paketle, promosyonel yayınınıza uygun olan şablonu bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Epson AcuLaser C1100, Epson’ın AcuLaser Colour ASIC baskı ve sarma aktarım teknolojilerini kullanarak sıradışı sonuçlar üretiyor. Epson AcuBrite sıradışı renk ifadesi, istikrarlı görüntü kalitesi ile ince ayrıntıların olağanüstü şekilde üretilmesini garantiliyor.

Mono yazıcılarla aynı ya da daha düşük sayfa başına maliyet sunan Epson AcuLaser C1100, maliyete önem veren müşteriler için avantajlı bir seçenek. Ayrı siyah ve renkli toner kartuşları ise, düşük çalıştırma maliyeti sunarken, toner israfını engelliyor. Üstelik, web sayfalarını seçtiğiniz kağıt boyutuna otomatik olarak uyduran Web2Page yazılımı ve hangi sayfaların bastırılacağına karar vermenizi sağlayan önizleme işlevi sayesinde boşa harcanan baskılar da önemli şekilde azaltılıyor.

Epson AcuLaser C1100, ilk sayfa süresi olan 9 saniye ve 25 sf/dk.lık siyah beyaz baskı özelliğiyle en hızlı renkli yazıcılardan biri. Hızın yanısıra, USB (2.0 uyumlu) ve IEEE 1284 paralel arabirim sayesinde lazer yazıcınız iş ortamınıza kolayca uyum sağlar. Ayrıca bu yazıcınızı yerel ağınıza bağlamak için Epson Net 10/100 Base Tx Ethernet Arabirim (sadece AcuLaser C1100 N modeli için) de opsiyonel olarak mevcut.


Epson Aculaser C1100’ün özelliklerinin özeti:
• Epson AcuLaser, Renkli ASIC baskı ve sarma aktarım teknolojileri sayesinde yüksek kaliteli baskı sonuçları veriyor.
• Yazıcıyla birlikte gelen Paket Ofis İhtiyaçları da, bir dizi baskı uygulamasını mümkün hale getiriyor.
• Yazıcıyla birlikte gelen Web2Page yazılımı gereksiz baskıları önemli ölçüde azaltıyor
• Epson AcuBrite toneri, yüksek kaliteli çıktı sağlıyor.
• Baskı hızı; Hızlı renkli (5 sf/dk) ve mono (25 sf/dk)
• Yüksek Hızlı USB (2.0 uyumlu) ve IEEE 1284 paralel arabirim veya Epson Net 10/100 Base Tx Ethernet arabirimle (AcuLaser C1100N.) bağlanabilirlik.

Okuyucu Yorumları