Heyecanla beklediğimiz 10 müthiş oyun!

PlayStation 4, Xbox One ve Wii U'ya çıkacak bu oyunları büyük sabırsızlıkla bekliyoruz!

Bu oyunları hemen istiyoruz!

E3 2013'ün bitmesiyle farklı platformlara yönelik yepyeni oyunlarla tanıştık. İşte E3'te dikkatimiz çeken 10 Xbox One, PS4 ve Wii U oyunu.

1. Kingdom Hearts

Half Life 3'ü E3 2013'te yine göremesek de, Kingdom Hearts 3 onun yerini şimdilik doldurdu. Oyunun direktörü Tetsuya Nomura, oyunun henüz geliştirilme aşamasında olduğunu ve biraz sabretmemiz gerekeceğini söylüyor.

2. Tom Clancy's The Division

Felaket sonrası New York'ta geçen RPG shooter türündeki oyun, oyuncuları Massive'in yeni Snowdrop motorunu kullanan çevrimiçi dünyasına atıyor.

3. Star Wars: Battlefront

Dice'ın yeni nesil konsollar için nasıl bir Star Wars evreni geliştirdiğini büyük bir heyecanla bekliyoruz.

4. Sunset Overdrive

Hızlı, eğlenceli bir open-world shooter olan Sunset Overdrive'ın Xbox One'a gelmesini iple çekiyor olacağız. Oyunun detayları şimdilik çok fazla bilinmiyor, ancak konusunun mutatların kontrolüne geçen bir şehirle ilgili olduğunu biliyoruz.

The Order: 1886 ve 5 müthiş oyun daha!

The Order: 1886 ve 5 müthiş oyun daha!

5. The Order: 1886

Oyun içi görüntülerden henüz mahrum olsak da, yıllardır konsollardaki kısıtlamalar nedeniyle bekleyen oyunun PS4'e özel olarak gelmesi heyecan verici.

6. Dead Rising 3

"Bulduğun her şeyi kullan" sistemiyle zombi oyunları arasında öne çıkan Dead Rising, üçüncü bölümünde zombilerin kafalarına vurmak için bize daha da fazla araç sunacak. Yeni oyunun Dead Rising 2'ye göre 3 kat daha fazla zombiyi kaldırabildiği söyleniyor. Dahası Kinect ile zombilere seslenmeniz ve dikkatlerini çekmeniz mümkün olacak.

7. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Xbox One ve PS4'e çıkacak oyunun görüntüleri Red Dead Redemption'ı oldukça andırıyor. Ama aslında bu, hiç de kötü bir şey değil! Özgür bir dünya sunan Metal Gear Solid'i seveceğimizden şüphemiz yok.

8. Mario Kart 8

Eğlence ve sıkıcılığı eşit seviyede bir arada sunmayı başaran Mario Kart, bu kez anti-yerçekimi yarışı, su altı yarışı, havada muz fırlatma gibi yeniliklerle gelecek.

9. Super Smash Bros.

Super Smash Bros.'a eklenecek yeni karakterlerin tam listesi bilinmese de, Wii Fit'teki Trainer'ın oyuna girdiğini biliyoruz. Bu da Nintendo'nun espri anlayışının henüz ölmediğinin bir ispatı.

Oyun Wii U'nun yanında 3DS'ye de gelecek ve platformlar arası karşılaşmaya izin verecek.

10. The Crew

The Crew'u otomobilinizin dışına çıkamadığınız GTA olarak tanımlayabiliriz. Oyunu tek başınıza oynamanız mümkün, ancak yapımın isminden de anlayacağınız gibi The Crew daha çok multiplayer özelliklerine önem veriyor.

The Crew, 2014'ün başlarında çıkacak.

Okuyucu Yorumları