Heyecanla beklenen Blizzcon iptal edildi

Biz oyun devinden yeni oyun açıklamaları bekliyorduk ama o, bakın herkesi nasıl yıktı...

Ne bekledik, ne bulduk?

Binlerce hatta milyonlarca oyuncunun her yıl heyecanla beklediği, yaşadığı yer ve durumunu önemsemeden koşarak gittiği Blizzcon'dan kötü bir haber var...

Starcraft ve World of Warcraft serileriyle tanınan dev firma Blizzard, her yıl gerçekleştirdiği Blizzcon isimli etkinlik sayesinde, dünyanın dört bir yanından gelen oyunculara ev sahipliği yapıyor, birbirlerini yüz yüze tanımalarını sağlıyor ve de oyun severler başta olmak üzere bütün katılımcılarına harika bir ortam sunuyordu.

Ancak Blizzard'dan yapılan bir açıklamaya göre Blizzcon 2012 ne yazık ki yapılmayacak. Kararı almakta fazlasıyla zorlandıklarını söyleyen Blizzard yetkilileri, etkinliğin iptal edilmesindeki en büyük sebebin fazlasıyla yoğun olan programları ve bu sıkışıklık esnasında altından kalmayacakları kadar büyük bir lojistik sorumluluğu üstlenemeyecekleri olarak lanse etti.

Her yıl yapılan Blizzcon, firmanın ilerleyen dönemlerde çıkartacağı oyunları ve detaylarını halka açıkladığı bir etkinlik olarak biliniyor. Birçok oyuncu World of Warcraft ve Starcraft II'nin yeni eklenti paketi ve de yılan hikayesine dönen Diablo III'ün çıkış tarihini ne yazık ki bu sene Blizzcon esnasında öğrenemeyecek.

Ozzy Osbourne gibi ünlülerin katılarak renk kattığı Blizzcon'nun sadece bir yıllığına ertelendiği konusunda net tavırlar sergileyen Blizzard ise, önümüzdeki aylarda Blizzcon 2013'ün detaylarını açılayacağını söyledi.

Okuyucu Yorumları