Heyecanla beklenen Sony Xperia go Türkiye'de!

Teknolojisiyle dikkat çeken Sony'nin yeni su geçirmez Android'i, şimdi Türkiye'de!

Beklenen Xperia satışta!

Xperia serisinin yeni modeli Xperia go, dayanıklılık ve şıklığı bir araya getiriyor. Sony'nin geliştirdiği, su geçirmeyen, toza dayanıklı ve ileri teknolojik özelliklerin bir araya geldiği Xperia go, çizilmeyen mineral ekranıyla da dikkat çekiyor.

Mineral ekran ıslak parmakla dokunduğunuzda bile komutları kolaylıkla algılıyor. Yapılan güncel araştırma sonuçlarına göre, akıllı telefon kullanıcılarının telefon satın alırken su geçirmezliği ve dayanıklılığı ön planda tuttuğu ortaya çıktı. Sony Mobile'ın Facebook sayfasında düzenlenen tüketici anketlerine katılan kullanıcıların üçte birinden fazlası akıllı telefon seçerken dayanıklılığın en önemli faktör olduğunu vurgulıyor. Ayrıca Mobile Marketing Data Labo'nun yaptığı araştırmada da akıllı telefon kullanıcılarının telefon satın alırken en önemli buldukları üç özellik arasında; telefonun 'su geçirmezliği' yer alıyor. Sony Mobile Communications, tüketicilerin bu beklentilerini karşılayacak yeni Xperia go'yu sundu.

Dayanıklılık ve şıklık bir arada

İnce ve şık tasarımının yanında dayanıklı ve su geçirmez olan Xperia go, tüketicilere Mobile BRAVIA Engine destekli Reality Display ekranı ile yüksek netlikte görüntü sağlıyor. Uyku durumundan fotoğraf çekme durumuna bir saniyede geçmesini sağlayan 5 MP kamerası Xperia go'yu öne çıkarıyor. Yeni Xperia go'nun iyi performansını 1 GHz'lik çift çekirdekli bir işlemci sağlıyor.

Xperia go, Android platform 2.3 (Gingerbread)'ün tüm olanaklarını beraberinde getiriyor. Kullanıcılar Xperia go'yu Ice Cream Sandwich olarak da bilinen Android 4.0 sürümüne çok kısa bir süre içinde yükseltebilecekler.

Xperia go; siyah ve beyaz renk seçenekleriyle 999 TL'den Sony Center, Mediamarkt, Vatan Bilgisayar mağazalarında ve Turkcell İletişim Merkezleri'nde satışa sunuldu.

Okuyucu Yorumları