Hibrit Jazz ve CR-Z'ler yakında piyasalarda!

Honda, teknoloji harikası yeni Jazz ve CR-Z modellerini çok yakında kullanıcılara sunacak...

Honda'dan iki yeni bomba!

Honda Insight ve Civic modellerinin dışında iki hibrit model için de üretim startı verdi.

2010'un son çeyreğinde Honda; Fit, diğer adıyla Jazz'ın üretimine başlamış olacak. Jazz hakkında heyecan verici bilgiler elimize geçmiş olmasa da, CR-Z ile adeta büyüleneceksiniz.

Önümüzdeki yılın şubat ayında Honda'nın ikinci yeni hibrit modeli olan CR-Z Coupe'ler seri üretime geçecek.

Geçtiğimiz iki sene boyunca Insight'ların test gösterimine ek olarak CR-Z'nin ayak sesleri duyuluyordu ve diyebiliriz ki tam zamanında üretime geçiliyor.

Compact Renaissance Zero'lar yakında yollarda...

Compact Renaissance Zero'lar yakında yollarda...
Honda'nın yeni gözdesi CR-Z

CR-Z (Compact Renaissance Zero) güvenlik testlerinden 8 ay gibi kısa bir zaman içerisinde başarıyla çıktı. 98 beygir gücüne sahip 1.3 litrelik motoru ve 13 beygir güçlü elektrikli motoru CR-Z'nin performans kaynağı.

Insight'lara göre daha küçük ve hafif olan bu model ayrıca daha hızlı ve çevik. 2 kapılı bu konseptin fiyatı ise Insight'lara nazaran daha ucuz olabilir. 25,900 dolara satılan Insight'ların fiyatlarında ise ABD sınırları içerisinde yeni bir düzenleme yapılacak gibi. Çünkü hibrit model denilince en çok tercih edilen Toyota Prius piyasa geneline hakim gibi görünüyor.

Bu iki modelin ne zaman piyasaya çıkacağı hakkında henüz bir bilgi elimize geçmemişken tahminlerimize dayanarak Türkiye'ye gelmelerinin daha uzun zaman alacağını belirtmemiz gerekiyor.

Honda CR-Z'e ait görüntülere Resim Galerimizden ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları