Hiç bitmeyen 7 oyun

Bu oyunları 1 hafta, 1 ay ve hatta 1 yıl da oynasanız sonu gelmiyor! İşte "bitmeyen" 7 harika oyun

Hiç bitmeyen 7 oyun

Bazı oyunlar, belirli görevleri yerine getirmeniz yoluyla bir sona ulaşmayabiliyorlar. MMO türündeki oyunları ve GTA gibi açık dünya oyunlarını bitirmek çok uzun zaman alabiliyor. Bu yazımızda ise bizlere doğal haliyle bitmeyen bir oyun modu sunan oyunları bir araya getirdik. Listemizdeki oyunları oynarken bitmelerinden hiç endişe duymayacağınızı garanti edebiliriz

Sim City: 1989'da ortaya çıkan orijinal Sim City, şehir planlama meraklılarını kendisine hayran bırakmıştı. Bu seneki E3 ise yakında tanışacağımız harika bir SimCity'yi gözler önüne sermişti.

Civilization: Sid Meier'in sıra tabanlı strateji serisi Civilation'da hiç sonu gelmeyecek bir oyuna başlayabiliyorsunuz.

The Elder Scrolls: Skyrim: Skyrim'in hikayesi bitse de oyun, teknik olarak hiçbir zaman bitmiyor. Oyundaki görev oluşturcusu, o ana dek yaptıklarınıza göre belirli aralıklarla yeni görevler oluşturuyor. Oyun, yeni yerleri keşfetmeniz için sizi özellikle daha önce gitmediğiniz yerlere yolluyor.

The Sims, RollerCoaster Tycoon ve fazlası

The Sims, RollerCoaster Tycoon ve fazlası
RollerCoaster Tycoon

The Sims: The Sims serileri de size sonsuz sayıda yapacak iş sunuyor. Serideki oyun sayısı oldukça fazla, ancak 3 ana oyuna bağlı kalmanızı tavsiye ediyoruz. Bu 3 oyun Windows ve Mac OS X'de oynanabiliyor. The Sims'de ne yapacağınız size kalmış. Hayalinizdeki evi yapın, postacıyı duvarlar arasına sıkıştırın veya arkadaşınızın eşini elinden alın...

RollerCoaster Tycoon: Kendi Roller Coaster'ınızı yapmanın ne kadar keyifli olabileceğini ortaya çıkaran oyunun 2. sürümünde eklenen CoasterCam ile kendi Roller Coaster'ınızı sürebiliyordunuz.

Elite: 1984'de David Braben ve Ian Bell tarafından BBC Micro ve Acorn Electron bilgisayarlar için geliştirilen uzay ticareti simülasyonu Elite, oyun tarihinin en çok sevilenleri arasında bulunuyor.

Championship Manager ve Football Manager: Orijinal Championship Manager, Sports Interactive tarafından geliştiriliyordu. Ardından Intelek'in kontrole aldığı oyun, şu an SI Games tarafından geliştiriliyor. Eidos'tan ayrılan şirket, şu an Football Manager serilerini geliştirmeye devam ediyor. Oyun, boş zamanınızı harcayabileceğiniz oyun içi ve dışı simülasyon özelliklerine sahip. Oynamaya başladıktan sonra onu her zaman bir pencerede açık tutmaya başlayacağınızı garanti edebiliriz.

Okuyucu Yorumları