Hiç çökmeyen tarayıcı Vivaldi!

Chrome'un karşısına dikilen yeni tarayıcı Vivaldi, asla "çökmeyeceğini" iddia ediyor!

Hiç çökmeyen tarayıcı!

Chrome'un bir süredir artık Microsoft Internet Explorer'dan daha popüler bir tarayıcı haline gelmesinden beri, Mozilla Firefox gibi diğer rakipler de yarıştan kopmamak adına bazı önemli yeniliklere imza attılar. Hatta, pazara yeni bir heyecan katabilecek bazı yepyeni web tarayıcılarının da duyuruları yapıldı. Opera'nın kurucularından Jon Von Tetzschner'ın imzasını taşıyan ve geçtiğimiz günlerde ilk kararlı sürümü indirilmeye sunulan Vivaldi de bunlardan biri.

Aynı zamanda Google Chrome'un da kullandığı Chromium motoru üzerinde temellenen Vivaldi, pazardaki diğer tarayıcılarda bulunmayan özellikleri sunduğunu iddia etmesi açısından oldukça iddialı.

Diğer bütün tarayıcılara göre daha fazla seçenek sunduğu belirtilen Vivaldi ayrıca kullanıcılara tarayıcı üzerinde daha fazla kontrol olanağı da sağlıyor.

Bu seçeneklerden birisi tarayıcı üzerinde çok sayıda web sayfasını herhangi bir zorlanma ya da çökme tehlikesi olmadan rahatlıkla kullanabilme olanağı. En azından Vivaldi'nin mimarları bunu iddia ediyor ve tarayıcılarını, "hiç çökmeyen tarayıcı" olarak tanımlıyor.

Vivaldi'nin getireceği yenilikler arasında aynı anda birçok sekme açma imkanı sunan sekme kümeleri, aynı anda çok sayıda sayfayı görme olanağı veren sekme döşemeleri yer alıyor.

Hiç çökmeyen tarayıcı Vivaldi!

Hiç çökmeyen tarayıcı Vivaldi!
Okuyucu Yorumları