Hırsız kendini polise nasıl ihbar etti?

Cep telefonunun marifeti: Acemi hırsız arkadaşlarına nasıl çaldığını anlatırken kıskıvrak yakalandı

Kendini ihbar eden hırsız!

16 yaşındaki ABD'li genç bir hırsız teknolojinin kurbanı oldu. Önce gidip bir arabanın camını kırarak içerisindeki teybini çalan hırsız, ardından arkadaşları ile buluştu. Onlarla sohbet ederken, hala elinde tuttuğu yeni çalınmış teybi göstererek hava atmaya başladı. Arkadaşlarına detaylı bir şekilde arabanın camını nasıl kırdığını, içerisindeki teybi nasıl söktüğünü ve nasıl kaçtığını uzun uzun anlattı. Fakat birkaç dakika sonra polis ekipleri gençlerin yanına geldi ve hırsızı tutukladı.

Genç hırsız ne olduğunu uzun süre anlayamadı ama sonunda nasıl yakalandığını polis ona açıkladı. Genç arkadaşlarına hırsızlığını anlatıp övünürken, cep telefonu bir şekilde ABD'nin acil arama numarası olan 911'i çevirmişti. Genç bundan habersiz arkadaşlarına hırsızlığı anlatırken ise polis cep telefonunun izini sürmeye başlamıştı bile. Çok geçmeden yeri tespit edildi ve genç elinde tuttuğu araba teybi ile birlikte yakalandı.

Adı açıklanmayan genç, cep telefonunun hızlı aramasında yer alan 911'i yanlışlıkla çevirdiği için hırsızlık kariyerine geç olmadan veda etmiş oldu.

Okuyucu Yorumları