Hitit Şirketler Grubu İDO ile denizyollarında

İDO biletleme ve rezervasyon sistemini yenilerken Hitit Bilgisayar'ı tercih etti

İDO ile denizyollarında

Hitit Bilgisayar tarafından başlangıçta havayolları için geliştirilen "Hitit Bilgisayar Crane PAX" web tabanlı biletleme ve rezervasyon sistemini İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş), 1 Haziran'dan itibaren yolcularının kullanımına sundu.

İDO için özelleştirilen Hitit Crane PAX uygulaması standart rezervasyon ve biletleme özelliklerine ek olarak yolcu ile birlikte araç satışı, farklı kabin sınıfları, özel salon satışları ve farklı yolcu tiplerinin destekleyecek şekilde uyarlandı.

İDO'nun operasyonları için tercih ettiği Hitit Crane PAX ve çevre ürünleri, Hitit Bilgisayar tarafından geliştirilmiş kapsamlı bir rezervasyon ve biletleme yazılımı. Hitit Crane PAX, başta rezervasyon ve biletleme olmak üzere yolcuya yönelik tüm operasyonel işlemlerinin yapılmasına olanak sağlayan internet temelli bir çözüm.. Hitit Bilgisayarın bu gelişmiş yazılımı ile bilet almayı çok daha pratik ve hızlı hale getirecek olan İDO, yolcularına rahatça seyahat etmenin yanı sıra birçok avantajı da sunuyor.

Hitit Bilgisayar, İDO'nun web site tasarımını da yeniledi.

IDO'nun web sitesini de yenileyen Hitit Bilgisayar, kapsamlı biletleme ve rezervasyon sistemi ile İDO'ya kampanya düzenleyebilmede esneklikle beraber tarife ve ücretledirmede de kolaylıkla değişiklik yapabilme imkanını sağlamış oluyor.

İDO'nun Hitit ailesine katılmasının Hitit Bilgisayar için bir dönüm noktası olduğunu belirten Hitit Şirketler Grubu Genel Müdürü Nur Gökman, deniz taşımacılığının Türkiye genelinde büyük potansiyel taşıdığına inandıklarını, İDO'nun atılımlarını heyecanla takip ettiklerini ve İDO'nun operasyonları için gerekli dinamik ve güvenilir altyapıyı sağlıyor olmaktan dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Okuyucu Yorumları