Hitman 3'ten yeni bir video paylaşıldı! Hitman 3 ne zaman yayınlanacak?

IO Interactive'in yaptığı Hitman serisinin yeni oyunu Hitman 3'ten açılış sinematiğinin bulunduğu yeni bir video yayınlandı. Bu yeni fragman oyunun açılış sinematiğini gösteriyor. Peki Hitman 3 ne zaman yayınlanacak?

Hitman 3'ten yeni fragman

Sevilen oyun serilerinden biri olan Hitman'den yeni bir fragman paylaşıldı. IO Interactive bir süredir yeni Hitman oyunu hakkında ayrıntılı bilgiler ve fragmanlar paylaşarak oyun severleri heyecanlandırıyor.

HİTMAN 3 AÇILIŞ SİNEMATİĞİ YAYINLANDI

Hitman 3'ÜN 2 dakika 13 saniyelik açılış sinematiği IGN Youtube kanalı üzerinden yayınlandı. IO Interactive, Hitman 3'ün 2016'da başlayan Hitman üçlemesinin sonu olduğunu daha önce söylemişti.

HİTMAN 3 NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hitman 3; PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games) ve Stadia için 20 Ocak 2021'de yayınlanacak.

HİTMAN 3 TANITIM YAZISI

  • World of Assassination üçlemesinin dramatik son yapımında bir kez daha ikonik suikastçı Ajan 47 olun.
  • Ajan 47, Hitman 3'te kariyerinin en önemli kontratları için acımasız bir profesyonel olarak geri dönüyor. Ortalık sakinleştiğinde 47 ve yaşadığı dünya bir daha asla eskisi gibi olmayacak.
  • Yaratıcı fırsatlarla dolu egzotik, oldukça ayrıntılı yerleri ziyaret edin. Oyuncunun benzersiz seçimler yapabileceği, yeniden oynanabilirlik sunan elle tutulur ve sürükleyici bir oyun dünyasına hazır olun.
  • Hitman ve Hitman 2'deki tüm bölgeler Hitman 3'e aktarılabilir, böylece World of
  • Assassination üçlemesindeki tüm oyunları oynama fırsatı yakalarsınız. Hitman 2'deki ilerlemeniz de Hitman 3 çıktığında doğrudan aktarılır.

The Game Awards 2020: 2020'nin En İyi Oyunları Belli Oldu

Excalibur Oyun Bilgisayarları ile Cyberpunk 2077 Heyecanını Yaşayın

Okuyucu Yorumları