Hız tutkunları için TP-Link adaptör!

HD video seyretmek, kesintisiz çevrimiçi oyun oynamak isteyenler bu kablosuz ürünü beğenebilir!

Yüksek hızda kablosuz ağ!

TP-LINK, ev veya işyerinde her noktadan kesintisiz video seyretmek, online oyun oynamak ve yüksek hızda dosya indirmek isteyen kullanıcılar için yüksek kazançlı USB adaptör TL-WN822N'i ortaya çıkarttı. Şık tasarımı, çift harici anteni, 300 Mbps'lık bağlantı hızı ve geniş kapsama alanı ile dikkati çeken TL-WN822N, tek dokunuşla 'Quick Secure Setup- QSS(Hızlı Güvenli Kurulum) özelliğine sahip diğer ağ cihazlarına kolayca bağlantı kuruyor. Adaptör, kullanım ve konumlandırmada esneklik sağlayan 1.5 metrelik USB uzatma kablosu ile birlikte satılıyor.

IEEE 802.11n desteği ve MIMO teknolojisi sayesinde 300 Mbps hızında kolayca kablosuz ağ kurabiliyor ve cihaz, geleneksel IEEE 802.11g ürünlerinden 15 kat daha hızlı ve 5 kat daha uzun menzilli çalışabiliyor. Bu özellikleri ile TL-WN822N, eviniz veya işyerinizin her köşesinden farklı uygulamalar arasında çok hızlı sörf yapabilme avantajı sağlıyor.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer: TP-LINK'in 1000 Ar-Ge mühendisi ve 12 bin çalışanı ile günümüz kullanıcısının ihtiyaç duyduğu kesintisiz yüksek hızda bağlantı talebine uygun ağ cihazları geliştirdiğini söyledi. Dinçer," TL-WN822N yüksek kazançlı USB adaptör, 300 Mbps'lık hızı, kolay kurulum özelliği ve şık tasarımı ile TP-LINK mühendisliğinin seçkin bir örneğidir" dedi.
Windows XP, 2000, Vista ve Windows 7 desteği olan TL-WN822N'de; parolaya gerek kalmadan QSS ile hızlı kurulum, farklı yönlere çevrilebilen ve böylece daha güçlü sinyal sağlayan antenler gibi özellikleri de bulunuyor.

TL-WN822N'in bazı özellikleri:

• Online oyun oynama, HD video seyretme ve internet üzerinden aramalar gibi uygulamaların kesintisiz ve kaliteli bir şekilde yapılmasını sağlayan 300 Mbps'lik kablosuz N hızı
• Çift antenli şık tasarım
• Aynı Kablosuz Ağı yayınlayan cihazlar arasında otomatik geçiş için kesintisiz Roaming desteği
• QSS butonu ile kolay, etkili güvenli ağ kurulumu
• Ürün CD'sindeki Kolay Kurulum Yazılımı ile Windows7, Vista, XP ve 2000 işletim sistemlerinde kurulum kolaylığı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları