Hızlı depolama cihazlarıyla CeBIT 2012'de!

Depolama çözümleriyle ünlü firma, çok yaklaşan CeBIT 2012'de işte bu hızlı ürünlerini tanıtacak!

Hızlı depolamada iddialı!

Mitsubishi Chemical Holding Group'un bir parçası ve harici sabit diskler ve taşınabilir depolama cihazlarının ödüllü üreticisi Freecom, mevcut dijital depolama yelpazesi ve multimedya çözümlerinin yanı sıra yeni ürün ve hizmetlerini bu yıl Almanya Hannover'da 6-10 Mart 2012 tarihinde yapılacak CeBIT fuarında sergileyecek.

Freecom, yenilikçi sabit sürücüler, Network Attached Storage (NAS) ve SSD çözümleri ve her zamankinden daha hızlı veri transferi sağlayan en son Thunderbolt arabiriminin de dahil olduğu yeni nesil teknolojilerini ve üstün tasarımlı depolama ürün hattının tümünü sergileyecek. Freecom ürün yelpazesi Planet Reseller alanı, Salon 14/15 stand H33'te heyecan verici bir stantta gösterilecektir.

Freecom Pazarlama ve İletişim Yöneticisi Cas de Heus: "Veri depolama bu yılki CeBIT fuarının başlıca gündem maddesi olarak kalacak. Önümüzdeki yıllarda hem Sabit Disk Sürücülerine hem de NAS çözümlerine talep olağanüstü bir oranla artmaya devam edecek. İşletmeler ve tüketiciler benzer biçimde kendi gereksinimleri ile başa çıkmak için en iyi seçeneği arıyor ve giderek artan miktarlardaki verinin depolanması ve erişimi için en uygun yolu belirlemek istiyor.

Bugün profesyonel konumdaki biri, PC ya da Mac sahibi biri veya sadece Smart TV'ye kayıt ve oynatma programları için bir cihaz bağlamak isteyen biri için çok sayıda seçenek mevcut. Her şeyi ile yüksek kaliteli harici sabit disklerden, uzaktan erişilebilir özel bulut depolamaya ve giderek daha zengin multimedya içeriği ile başa çıkabilmek için özel tasarlanmış çözümlere kadar yenilikçi Alman mühendislik ürünleri yelpazemiz herkes için bir şey sunuyor." dedi.

Freecom'un CeBIT 2012 için ürün grubu içeriği

Freecom'un CeBIT 2012 için ürün grubu içeriği

Freecom'un CeBIT 2012 için ürün grubu içeriği:

Yeni Thunderbolt-ready ve SSD cihazları

Freecom, heyecan verici ve yenilikçi SSD özellikli ve en son yüksek hızlı arayüz sunan yeni ürününü CeBIT 2012'de tanıtacak. Freecom temsilcileri yeni ürünlerin faydalarını tam kapsamlı olarak tanıtmak için H33 standında bulunacaklar.

Mobil Sürücü Sq - iF GOLD 2012 ürün tasarım ödülü birincisi

Geniş kitleler tarafından takdir edilen endüstriyel tasarımcı Arman Emami ile işbirliği içinde tasarlanan yeni Freecom Mobile Drive Sq harici depolama cihazları için yeni tasarım standartları belirliyor. Sürücü kısa süre önce gıpta edilen iF GOLD? ödülüne layık görüldü (aynı kategoride ikonik üreticisi Apple ile eşit olarak) benzersiz meta-organik tasarıma ve pürüzsüz hatları ve kare biçiminde görünüm özelliklerine sahip. Bu sürücü, herhangi bir dizüstü ya da bilgisayar yanında etkileyici görünümünün yanı sıra TV'ye kayıt ve oynatma programları ile de bağlanabilir.

Freecom'un Sq ailesine bu yıl üç tane yeni ürün gelecek: Hard Drive Sq, Network Drive Sq ve Mobile Drive Sq TV. 2012 yılında piyasada fırtına estirecek ürünlerle tanışmak için Freecom standına gidin.

SilverStore 2-Drive NAS

SilverStore 2-Drive NAS kullanıcıların istedikleri zaman herhangi bir yerden dosyalarına erişmesine olanak sağlar. Dahili ücretsiz Tonido Private Cloud işlevselliği ile kullanıcılar, Smartphone, PC, Mac veya tabletteki dosyalarını görüntüleyebilirler ve kelimenin tam anlamıyla verileri 7/24 parmaklarının ucunda tutar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları