Hızlı PC toplama yarışması devam ediyor!

ASUS'un hızlı bilgisayar toplama yarışması devam ediyor! İşte yarışmanın sonraki durağı...

En hızlı toplayan kazanıyor!

Bilgisayar tutkunlarının büyük ilgisini gören ASUS'un bilgisayar toplama yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın amacı en kısa sürede İşlemci, Anakart, Bellek, Ekran Kartı, Harddisk, Optik Okuyucu ve Güç Kaynağı gibi temel bilgisayar bileşenlerinin en kısa zamanda birleştirmek ve çalışan bir bilgisayar oluşturmak.

Türkiye'nin farklı köşelerindeki büyük teknoloji mağazalarında hafta sonları geçekleştilecek olan yarışlarda her haftanın 1.si evine EeeBox EB1007 PC mini bilgisayar ile dönüyor olacak.
Etkinliğin ilk ayağı geçtiğimiz hafta sonu Taksim'de yer alan Demirören AVM'deki Saturn mağazasında başladı. 2 gun boyunca yarışan katılımcılar arasında 1 dakika 16 saniyelik skorla Ramazan Özçelik birinciliği kazanarak EeeBox EB1007 PC sahibi oldu.

İkinci hafta etkinliği Beylikdüzü Mediamarkt'ta yapıldı ve 100ü aşkın bilgisayar severin katıldığı yarışmada 62 saniye de bilgisayarı toplamayı başaran Mahmut Saygı birinci oldu ve ödülü olan EeeBox EB1007 PC mini bilgisayar ile evine döndü.

Süregelen etkinlikler boyunca Cumartesi ve Pazar günleri mağazadan almış olduğunuz herhangi bir ASUS ürünü faturası ile standa gittiğinizde sürpriz hediyeler de sizlerin olacak.

Bu büyük yarışmada ben de iddalıyım ASUS bilgisayarı en hızlı ben toplarım diyorsanız rekoru ben kırarım diyorsanız ASUS sizi bekliyor! Etkinliğin güncel ajandası için bizi facebooktaki sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bu hafta 19, 21 ve 22 Mayıs günleri Pendik Bimeks'te!

Facebook: ASUS Türkiye Bilgisayar Toplama Yarışması

Okuyucu Yorumları