Hızlı ve kesintisiz internet hayal mi?

Belki de sorun modeminizden kaynaklanıyor...

Hızlı internet hayal mi?

Merakla beklediğiniz film en heyecanlı yerinde takılıyor mu? Komik videoları izlerken en eğlenceli anda bağlantı mı yavaşlıyor? Online oyunları istediğiniz kalitede oynayamıyor musunuz?

Belki de sorun modeminizden kaynaklanıyor...

AirTies'ın 11ac teknolojisine sahip ürünleri ile kesintisiz ve hızlı internetin keyfini sürebilirsiniz.

İnternet teknolojisi her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Masaüstü bilgisayarlar, laptoplar derken GSM operatörleri aracılığı ile cep telefonlarımızdan da artık günün her saati internete erişebilir olduk. İnternette aramalar yapabiliyor, video, film izleyebiliyor, oyunlar oynayabiliyor, sosyal ağlar ve sosyal medya sayesinde internetsiz bir hayatı düşünemiyoruz.

Peki, hayatımızın merkezinde yer alan internete ne kadar sorunsuz erişiyoruz?

Kullanıcılar tarafından zaman zaman iletilen sorunlara bakıldığında birçoğunun, hat kesintisi, indirme hızı sorunu ya da kapsama alanı problemlerinden şikayet ettiğini görüyoruz. Böyle durumlarda ise kullanıcılar ilk olarak sorunun internet sağlayıcısından kaynaklı olabileceğini düşünüyor. Fakat belki de sorun kullandığımız modemde...

İnternet erişiminde yavaşlama, kesilme, aksama gibi sorunların kaynağında pek çok farklı etken olabiliyor. Günümüz dünyasında en yaygın olanlardan biri ise evde ya da iş yerinde aynı anda birçok farklı cihazdan internete giriş yapıldığında internet hızının etkilenmesi. AirTies'ın 11 ac teknolojisine sahip ürünlerinden Air 5750 ve Air 5760 ile birden fazla cihaz aynı anda ağa bağlanırken, yüksek hızda kablosuz performans elde etmek mümkün oluyor. HD video, müzik, oyun ve uygulamalar için ideal performans sağlıyor. AirTies Mesh teknolojisi ile ise çok katlı betonarme yapılarda ve geniş alanlarda yaşanan sinyal zayıflama sorunu tarihe karışıyor.

Okuyucu Yorumları