Hola Unblocker ile kısıtlı sitelere erişin!

Bir siteye girmek istediniz ama "ülkenizden erişim yok" mesajı alıyorsunuz. İşte bunu aşmanın yolu!

Girilmeyen site kalmasın!

CBS, iTV, Hulu ve Pandora gibi web siteleri sadece belirli ülkelere hizmet veriyorlar. Normalde bulunduğunuz konumdan erişemediğiniz bu tür hizmetlerden faydalanmak için bir VPN kurmanız gerekiyor. Ancak Windows'ta ve Android'li cihazınızda kullanabileceğiniz Hola Unblocker, güvenlik kısıtlamalarını kolayca aşmanıza izin veriyor.

Hola başlangıçta az sayıda web sitesini desteklese de, bir miktar ince ayarla bunu değiştirebilirsiniz. Başlamak için hola.org adresini ziyaret edin. Android kullanıcısıysanız, uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Windows kullanıcıları ise tüm sistemi kapsayan aracı indirebilirler (Windows 8 desteklenmiyor). Hola'nın web tarayıcısı eklentileri de bulunuyor.

Hola.org, örneğin Facebook ve Twitter'ın engelli olduğu kurumsal ağınızda da sosyal ağlara erişmenizi sağlayabiliyor. Site, başlangıçta kısıtlı sayıda kilitli web sitesine erişim sağlasa da tecrübeli kullanıcılar, ona daha fazla site ekleyebiliyorlar. Bunun için ayarlar bölümündeki "I'm smart" bağlantısına tıklamanız gerekiyor. Talimatlar için bu GitHub sayfasına göz atabilirsiniz. Gözünüz korkmasın, gerekli kodu oluşturmanız zor değil.

Android kullanıcısı iseniz, kodları cebinizde oluşturmanıza gerek yok. Kodu bilgisayarınızda oluşturup paylaşma bağlantısını cebinize göndermeniz yeterli. Ancak Android'de çeşitli web sitelerine girebilmek için konum hizmetlerini kapatmanız gerekeceğini unutmayın.

Okuyucu Yorumları