Homefront: The Revolution geliyor!

Crytek ve Deep Silver ortaklığında yayınlanacak "Homefront: The Revolution", 2015'te geliyor!

The Revolution geliyor!

Crytek ve Deep Silver ortaklığında yayınlanacak "Homefront: The Revolution", gerillaların amansız kavgasına ve Philadelphia sokaklarının yeniden ele geçirilme mücadelesine sahne olacak büyüleyici bir açık dünya FPS deneyimi sunuyor.

Oyuncuları, Amerika'nın yaşadığı felaketler sonucu eski gücünü kaybettiği ve Kuzey Kore'nin şiddetli askeri işgalinin yaşandığı karanlık bir geleceğin içine sürükleyecek olan Homefront: The Revolution, Microsoft'un tüm oyun ve eğlence ihtiyaçlarını bir arada sunan platformu Xbox One ile birlikte, PlayStation 4, PC, Mac ve Linux için 2015 yılında yayınlanacak. Bağımsızlığın doğduğu yer olarak kabul edilen Philadelphia, bu Amerikan kabusunun içinde zalimce bir baskı uygulanılarak kapana kısılıyor ve insansız hava gözetim araçları ile zırhlı devriyelerin, bir zamanların onurlu yurttaşlarına acılar çektirdiği bir polis eyaleti haline geliyor.

Oyuncular, açık-uçlu gerçekleşecek bu heyecan verici gerilla savaşlarında zalimleri alt edebilmek adına; pusu kurma, bölgeye sızma ve vur-kaç gibi taktikler kullanabilecekler. Her köşesi harap olmuş bu şehirde, devrimi gerçekleştirecek yoldaşları ekibe katmak ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak üretilen ev yapımı silahlar, güçlü bir direnişin kaderini belirleyecek anahtarlardan sadece birkaç tanesi...

Crytek Oyun Direktörü Hasit Zala: "Homefront: The Revolution, bağımsızlık için savaşmak zorunda olduğunuzu size derinden hissettiren dünyasıyla, oyuncuları daha önce tanık olmadıkları duygusal bir noktaya sürüklüyor. Homefront markasını aldığımız gün daha da farkına vardığımız bu olağanüstü potansiyeli, Crytek olarak taahhüt ettiğimiz kaliteli dokunuşla birlikte üst düzey bir deneyime dönüştürürken, Deep Silver ile çalışmaktan büyük heyecan duyduğumuzu da ayrıca belirtmek isterim."

Crytek ile Deep Silver arasında Homefront: The Revolution oyununu ortak yayınlamak için yapılan bu işbirliği, 2 şirketin birlikte çalıştığı ilk proje olacak.

Deep Silver'ın ana kuruluşu olan Koch Media'nın Genel Müdürü Dr. Klemens Kundratitz: "Crytek, AAA aksiyon oyunlarını geliştirme konusunda inanılmaz bir geçmişe sahip. Homefront ise, küresel olarak büyük potansiyeli barındıran etkileyici bir marka. Crytek'in yıllardır süregelen teknik uzmanlığı, Deep Silver'ın yayıncılık deneyimiyle birleştiğinde, bu markanın çok daha üst noktalara ulaşacağını öngörebiliyoruz."

Crytek Nottingham stüdyosu tarafından geliştirilen Homefront: The Revolution, CRYENGINE'in son teknolojik özelliklerinin tamamını içinde barındırıyor. Oyuncular, gün geceye dönerken ya da fırtına bulutları gelip geçerken, tamamen gerçekçi koşulların var olduğunu hissedecek ve karşılaştığı her kişinin surat ifadesinden tenine ve hatta giysisine kadar çarpıcı bir gerçeklikle yüz yüze gelecek.

Homefront: The Revolution hakkında daha fazla bilgi edinmek ve oyundaki heyecanı yansıtan yeni videosunu izlemek için homefront-game.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları