Honda iki tekerlekli elektriklilere de yöneldi

Honda artık iki tekerlekli elektrikli araçlara da ilgi göstermeye başlıyor...

Honda'dan yeni elektrikli hamlesi

Honda son zamanlarda elektrikli arabalara bir yatkınlık gösteriyordu ve görünene göre artık motosikletler de firmanın ilgi alanına girmiş durumda. Otomobil üreticisi yaptığı bir tanıtım ile hem CR Electric arazi motosikletini hem de Benly Electric kurye scooter'ını göstererek iki tekerlek üzerinde emisyonsuz taşıma yaklaşımını belirtmiş oldu.

Honda özellikler hakkında bir açıklama yapmamış olsa da CR Electric, CRF450'yi temel alıyor ve Mugen tarafından geliştirilen motoru kullanıyor gibi gözüküyor.

Honda iki tekerlekli elektriklilere de yöneldi

Benly Electric ise daha büyük (ve çok daha sınırlı sayıda) olan PCX Electric maxi scooter'dan alıyor ve bunun dışında kurye scooterının çok benzer bir sürümü gibi gözüküyor. Ayrıca şarj süresini beklemek istemeyen kuryeler için de bataryalar kolay bir şekilde değiştirilebiliyor.

Bunların henüz çok erken sürüm oldukları ve özel rollere sahip oldukları düşünülürse, bu elektrikli bisikletleri kişisel kullanım için muhtemelen almayacağınız söylenebilir. Ancak bu araçlar, Honda'nın elektrikli motosikletlere olan ilgisinin arttığını ve var olan üreticilere rakip olabileceğini gösteriyor...

Okuyucu Yorumları