Honor 5C beklentilerin çok üstünde!

Huawei'nin yeni uygun fiyatlı cihazı inanılmaz özelliklerle geliyor!

Honor 5C sürprizlerle dolu!

Huawei'nin yeni akıllı telefonu Honor 5C'ye dair detaylar belli olmaya başladı. Geçtiğimiz yıl satışa çıkarılan Honor 4C'nin bir devamı niteliğindeki cihazın 138 dolara piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Fiyatın düşüklüğü cihazın da mütevazi özelliklere sahip olduğunu düşündürse de Honor 5C birçok sürprizlerle dolu; Honor 5X'te de karşımıza çıkan yekpare metal gövde ve parmak izi okuyucu bu şaşırtıcı özelliklerden en dikkat çekenleri.

Huawei'nin Honor 5C'yle birlikte, uygun fiyatlı cihaz segmentinin diğer iddialı firmaları Xiaomi ve Lenovo'yla önemli bir rekabete hazırlandığını söylemek mümkün.

5.2 inç'lik IPS LCD ekran ve 1080p çözünürlükle gelen cihazda 1.7 GHz hızında HiSilicion Kirin 650 CPU yer alıyor. Mali T830 M2 GPU ve 2 GB RAM desteğine sahip Honor 5C'nin ayrıca 16 GB'lık bir dahili depolama alanı ve microSD kart desteği de mevcut. 16 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamerayla gelen telefonun 3000 mAh kapasiteli bir bataryası var. Cat 6 LTE desteği sunan cihaz, Huawei'nin Emotion 4.1 arayüzüyle özelleştirilen Android Marshmallow işletim sistemiyle çalışıyor.

Honor 5C'nin 154 dolarlık bir diğer versiyonunda ise ayrıca dual 4G desteği mevcut. Her iki versiyon da yakında Çin'de piyasaya sürülecek fakat diğer ülkeler için satış tarihine dair henüz bir açıklama yapılmış değil.

Okuyucu Yorumları