Hootsuite ile Sosyal Ağlarınızı Tek Yerden Yönetin!

Twitter, Facebook gibi sosyal ağları tek bir merkezden izleyip yönetmek, bu tecrübeli aracın işi!

Sosyal ağlarınıza hükmedin!

Birden fazla sosyal ağı aynı anda kullanmaya çalışıyorsanız, zamanın gerisinde kalmamak için büyük bir çaba sarf ediyorsunuz demektir. İdeal çözüm, tek bir sosyal ağ kullanmaktan geçiyor olabilir ancak bunu yapmak istemiyorsanız, sosyal hesaplarınızı bir yerde toplayan bir hizmetten faydalanabilirsiniz.

Hootsuite, kusursuz olmasa da, bu görevin altından kalkabilen en iyi seçeneklerden bir tanesi. Daha çok internet reklamcıları tarafından kullanılan Hootsuite, sosyal hesaplarınızı bir yerde toplayıp, tüm topluluklarla aynı yerden etkileşimde bulunmanıza izin veriyor. Hootsuite'ten sadece reklamcılar değil, normal kullanıcılar da faydalanabiliyor. Elbette aracın bazı kısıtlamaları var.

Hootsuite ile Sosyal Ağlarınızı Tek Yerden Yönetin!

Örneğin Facebook, üçüncü parti uygulamaların haber akışını göstermesine izin vermiyor. Dolayısıyla Hootsuite üzerinden Facebook akışınızı göremiyorsunuz, bunu Facebook sitesinden yapmanız gerekiyor. Aynısı Instagram için de geçerli. Ancak Hootsuite, Facebook Sayfalarını yönetebiliyor ve Instagram gönderilerini planlamanıza izin veriyor. Araç, Twitter, Google+ ve LinkedIn'i de takip etmenize olanak tanıyor.

Hootsuite'te ücretsiz bir hesap açarak üç farklı sosyal ağı hesabınıza ekleyebilirsiniz. Bu size çoğu zaman yetecektir ancak sosyal medyayla yatıp kalkıyorsanız, ayda 10 dolar ödeyip Pro planına geçebilirsiniz. Bu planda hesabınıza 50 ağ ekleyebiliyor, birden fazla Twitter ve Facebook sayfasını yönetebiliyorsunuz. WhatsApp, Pinterest ve Snapchat ise desteklenmiyor.

Okuyucu Yorumları