HP, 2 yeni ceple geri dönüyor!

Daha önceki telefon üretme macerasından hüsranla ayrılan dev şirket, "dev gibi" 2 yeni ceple dönüyor

2 yeni "devle" geri dönüyor!

HP yeniden cep telefonu pazarına dönmeye hazırlanıyor. Gelen haberlere göre HP, şu an iki farklı cep üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri Slate 6 diğeri ise Slate 7 VoiceTab. HP, daha önce yaşadığı hayal kırıklığını tecrübe etmek istemediği için bu kez temkinli. O nedenle ilk olarak, sadece Hindistan pazarını hedefliyor.

HP'nin iki yeni Android'li cebinin özellikleri de sızdı. Slate 6, isminden de anlaşılabileceği gibi 6 inç boyutunda bir ekranın sahibi olacak. Diğer cep olan Slate 7 VoiceTab ise 7 inç boyutunda ve Asus'un PhonePad'lerine benziyor. Her iki cep de Android Jellly Bean işletim sistemiyle çalışacak ve boyutlarına bakacak olursak bir cepten ziyade "phablet" olarak anılacak.

1.280 x 720 piksel çözünürlüğünde olacak olan Slate 6'nın yanı sıra Slate 7 VoiceTab 1.280 x 800 pikseli destekleyecek. Her iki cep de 4 çekirdekli işlemciye sahip olacak ve 16 GB dahili hafızayla gelecek. Diğer yandan microSD kart desteği de bulunacak olan ceplerin hafızası 32 GB daha genişletilebilecek.

Ön yüzlerinde stereo hoparlörler bulunduracak olan Slate 6 ile Slate 7 VoiceTab, 2 MP ön kamera, 5 MP de arka kamerayla gelecek. HP tarafından şu an için başka bir sızıntı yok; buna ceplerin alacakları fiyat etiketleri de dahil. Önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Ama bu detaylar, HP, Hindistan dışına çıkmaya karar verirse bizim için bir anlam kazanacak. Aksi halde her iki cebe de uzaktan bakmaya devam edeceğiz...

Okuyucu Yorumları