HP, Beats'in ardından yeni ortağını buldu!

PC devi, ortağının Apple tarafından satın alınmasından sonra doğan boşluğu işte bu markayla doldurdu

PC devine yeni ortak!

Hewlett-Packard, PC ve tabletlerinde kullandığı ses teknolojisi için bir zamanlar Beats'e güvenmekteydi. Ancak bu durum, Apple'ın firmayı satın almasından önceydi. HP, artık yeni bir ses ortağı bulmuş durumda ve bu yeni ortak Bang&Olufsen olarak gözükmekte.

HP, Bang & Olufsen'in ses teknolojisini bilgisayarlarında, tabletlerinde ve aksesuarlarında kullanacak. Firmalar, her PC modeli için ses donanımını özelleştirecek. Genel olarak, farklı amaçlara sahip bilgisayarlar, farklı ses kalitelerine de sahip olacaklar. Oyuncular için üretilmiş bir dizüstü bilgisayar, normal olarak düşük fiyatlı bir dizüstü bilgisayara göre daha yüksek ve kaliteli bir ses sunacak.

HP, Bang & Olufsen markasını üst seviye Spectre, Omen, Envy ve diğer kişisel bilgisayarlarda kullanacak. B&O Play markası ise, düşük fiyatlı Pavilion PC'ler ve tabletlerde bulunacak.

HP'nin söylediğine göre ilk Bang & Olufsen markalı PC'ler bu bahar mevsiminde karşımıza çıkacaklar. PC'ler büyük ihtimal ile sahip oldukları ses teknolojisini belirtmek için bir kabartmaya veya işletim sistemi ve işlemciler söz konusu olduğunda sıklıkla görülenlere benzer etiketlere sahip olacaklar.

Ses sistemlerinin önemi, daha fazla müzik ve filmin stream ediliyor olması ile beraber hızlı bir şekilde artıyor. Bang & Olufsen ortaklığı da, Beats'in ayrılması ile ortaya çıkan büyük boşluğun doldurulması adına HP için oldukça önemli bir karar...

Okuyucu Yorumları