HP, biri dokunmatik iki Sleekbook'unu tanıttı

PC devi, biri dokunmatik; iki yeni "Sleekbook" PC'sini tanıttı! İşte ikilinin özellikleri, fiyatları

PC devinden 2 yeni bomba daha

HP, Las Vegas'ta devam eden Tüketici Elektronikleri Fuarı'nda iki yeni "Sleekbook"unu tanıttı. 2.5cm'den ince cihazların bir tanesi dokunmatik özellikli.

15.6 inç dokunmatik ekrana sahip HP Pavilion Touchsmart Sleekbook, sadece 23mm kalınlığında. Dokunmatik olmayan HP Pavilion Sleekbook ise 21mm kalınlığında, yani dokunmatik özelliği olmadığından dolayı 2mm daha ince. Pilleri değiştirilebilen, hareket destekli bir trackpad ile gelen laptop'lar, ısıyı onu kullandığınız yere göre yayma özelliğine sahip. Yani yeni Sleekbook'ları kucağınızda kullandığınız zaman bacaklarınız yanmıyor.

Laptop'ların özelliklerine geldiğimizde ise iki model de AMD işlemcisine sahip. Cihazların Ultrabook değil, Sleekbook adına sahip olmaları da bu yüzden. TouchSmart AMD A8 işlemci ve 6GB RAM'e sahip, dokunmatik olmayan Pavilion ise üzerinde bir A6 işlemci ve 4GB RAM taşıyor. Dokunmatik modelin depolama alanı 750GB iken, dokunmatik olmayan model sadece 500GB depolama alanı sunuyor.

Dokunmatik olmayan HP Pavilion Sleekbook'un inceliği dışında üstün olduğu bir alan daha var: çıkış tarihi. ABD'de bu ay satışa sunulacak cihazın fiyatı 499 dolar olarak belirlenmiş. Şubat'ta piyasaya sürülecek dokunmatik Touchsmart ise 699 dolarlık bir fiyat etiketi taşıyacak. Uluslararası çıkış tarihleri ise henüz açıklanmadı.

Okuyucu Yorumları