HP Compaq dc7700'la Maksimum Güvenlik

HP, yeni masaüstü bilgisayarı HP Compaq dc7700'ın duyurusunu yaptı.

HP'den yeni masaüstü

HP, daha verimli şirketler için ekiplerin daha etkin çalışmalarına yardımcı olacak çözümler geliştirmeye devam ediyor. Bu yönde, HP'nin her boy işletmeye uygun olarak tasarladığı yeni masaüstü bilgisayar HP Compaq dc7700, güvenliği artırırken yönetimi kolaylaştırıyor.

Yeni HP Compaq dc7700 masaüstü bilgisayar, temel özelliklere ek olarak, kurumların yüksek performans talebine cevap verecek şekilde geliştirilmiş teknolojilere sahip bulunuyor. HP ProtectTools güvenlik yazılımını ve standart dahili Trusted Platform Module (TPM) 1.2 güvenlik çipini içeren yeni modeller, kritik bilgilerin güvenli bir şekilde korunmasını garantiliyor. Bilgisayarlar, Microsoft Windows® Vista işletim sistemine uyumlu olarak çalışıyor.

HP Compaq dc7700'la Maksimum Güvenlik

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Serdar Urçar, kurumsal kullanıcılara yönelik hedeflerinin net ve basit olduğunu ifade ediyor: "Kurumsal müşterilerimize, işletmelerinde daha etkin çalışabilmeleri için en yüksek kalitede, güvenilir bilgi işlem çözümleri sunmayı hedefliyoruz. Kullanıcıların, verilerinin güvenliği veya BT altyapıları hakkında endişe etmelerine gerek olmaksızın en verimli şekilde çalışmalarına destek vermek istiyoruz."

Hız ve Güvenlik Ön Planda

HP Compaq dc7700, kolay yönetim ve maksimum güvenlik sunuyor. Örneğin, Intel vPro'nun gelişmiş yönetim teknolojileri sayesinde kullanıcılar uzaktan, cihazların çalışıyor olmasına gerek kalmadan güvenli biçimde stok kontrolü ve onarım yapabiliyorlar. HP Compaq dc7700'ün temel özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

· Intel Core® 2 DuoTM işlemci ile enerji tasarrufu

· Gelişmiş termal özelliklerin yanı sıra maksimum hız ve performans için DDR-2 667 belleğe sahip Intel Q965 Express performans yonga seti

· Gerçek zamanlı lokal yedekleme çözümü için RAID desteği

· SMART III sabit sürücüler

· VoIP için gelişmiş ses tecrübesi (4 kanallı ses ve gürültü azaltma özellikleriyle daha kaliteli ses transferi)

· HP Backup ve Recovery Manager ile gerçek zamanlı veri yedekleme (RAID 1)

Okuyucu Yorumları