HP'den, Kendi Küçük, İşlevi Büyük Tonerler

LaserJet baskılarında tonerler büyük rol oynamalarına rağmen, çoğu zaman önemleri göz ardı ediliyor. Uzun araştırmalar sonucunda geliştirilen tonerler aslında, lazer yazıcılardan alınan baskıların kalitesinde çok önemli bir paya sahip.

HP'den, Kendi Küçük, İşlevi Büyük Tonerler

LaserJet yazıcılarla yapılan baskılarda tonerler büyük rol oynamalarına rağmen, çoğu zaman önemleri göz ardı ediliyor. HP laboratuvarlarında yapılan uzun araştırmalar sonucunda geliştirilen tonerler aslında, lazer yazıcılardan çıkan baskıların ne kadar kaliteli, net ve canlı olacağını belirleyen en önemli etkenlerden biri. Bir toner kartuşu, lazer görüntüleme sisteminin % 70’ini oluşturuyor.

Ar-Ge çalışmalarına yılda 4 milyar dolarlık bir bütçe ayıran HP, yeni toneri ColorSphere ile, daha kolay eriyen ve baskı ortamına hızla işleyen tonerler sunuyor. HP ColorSphere tonerler, her zaman öngörülen hızda ve kalitede etki gösterdiği için, sağladığı parlak ve gerçeğe yakın renklerle beklentilerin çok üzerinde sonuçlar veriyor.

Yazıcıların Kalbi Kartuşlar

HP LaserJet baskı kartuşları da, tonerler gibi baskı sürecinin önemli bir halkasını oluşturuyor. İnsan vücudunda kalp ne kadar önemliyse, bir yazıcı için de kartuş o kadar önemli. Çünkü kartuşlar, yazıcının temiz ve net basabilmesi için sürekli mürekkep pompalıyor ve nereye, ne kadar mürekkep pompalayacaklarını kartuşlar ayarlıyor.

HP LaserJet baskı kartuşları, kullanıcıların kolay ve temiz bir şekilde değiştirebilecekleri bir parça. Ayrıca, kartuşun değiştirilmesiyle, eskiyen veya tükenen birçok kartuş bileşeni de değişmiş oluyor ve kaliteli, temiz ve göz alıcı baskıların sürekliliği sağlanıyor.

Yeni HP ColorSphere tonerler:

· Geliştirilmiş pigment ve parlaklık nitelikleri sayesinde daha dikkat çekici, geniş bir renk yelpazesi sunuyor.

· Siyah-beyaz yazıcılarla yarışacak kalitede net ve temiz siyah metin baskısı sağlıyor.

Okuyucu Yorumları