HP'den kurumlara para iade garantisi

Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden HP, para iade garantisi ile kendine güvenini ispatladı.

HP'den para iade garantisi!

HP kurumların mevcut içerik patlaması içerisinde seyrederken, maliyetlerini düşürüp, üretkenliklerini arttırmalarını sağlayacak baskı makinelerini bulmalarında yardımcı olacak yeni bir "Yönetilen Baskı Hizmeti" tanıttı. HP, bu teklifle zorlu bir ekonomide yüzde dörtlük bileşik bir büyüme oranı yakalayan Yönetilen Baskı Hizmetleri'nin (MPS) pazarda 18,7 milyara ulaşmasını amaçlıyor. Şirket aynı zamanda büyümesini de – şu anda MPS pazarının oranından iki kat fazla – dışarıdan ölçülebilir sonuçlar veren hizmetler sunarak hızlandırmak istiyor. Daha verimli çalışmak ve maliyetleri azaltmak isteyen kurumlar için HP Baskı Para İadesi Garantisi risksiz bir tasarruf yöntemi.

Sektör uzmanlarının tahminine göre, tipik bir işletme baskı ortamında basılı kopya maliyetleri için harcanan her bir dolara karşılık, basılı belgelerin yönetimine 9 dolar daha harcanıyor. Küresel işletmelerin bu yıl baskıya 172 milyar dolar harcayacağı düşünüldüğünde, bu bilgilerin yönetilmesiyle ilgili maliyetlerin sarsıcı olması bekleniyor.

HP EMEA Bölgesi'nin Baskı ve Görüntüleme Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı olan Bill DeLacy, "Bugünün zorlu ekonomik döneminde, şirketler işi bilen ve riskleri paylaşmaya istekli olan bir ortak arıyorlar" diyor. "HP gibi bir baskı şirketinin kurumlara daha verimli baskı elde etmede yardımcı olmak istemesi algılanamayabilir; ancak, tam olarak odaklandığımız ve istediğimiz şey bu – müşterilerimize daha fazla sorumluluk bilinciyle ve akıllıca baskı işlemi yapmalarında yardımcı olmak."

Ofis baskılarını yönetmek için altın fırsat

Ofis baskılarını yönetmek için altın fırsat

Gartner Inc. Baskı Pazarı bölümünde Araştırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Ken Weilerstein, "Ekonomik gerileme, ofis baskılarını yönetmek için altın bir fırsat sunuyor" diyor."Ofis baskısı riskini dizginleyemeyen kurumlar, maliyet sarmalını daha yüksekte görüyor. Ekonomi işgücünü azalttığı ve rol ve süreçlerin değişikliğine neden olduğu için, son zamanlarda geliştirilmiş yazıcı filoları bile, kurumun gerçek ihtiyaçlarının dışına kayabilir."

Bunun yanı sıra, satış öncesi değerlendirmenin bir parçası olarak en son ilan edilen Eko Çözümler baskı uygulamasından müşterilere kağıt tasarrufu ve yazıcı enerjisi kullanımını maliyetleri ve çevresel etkileri azaltacak şekilde yönetmede yardımcı olacak araç ve hizmetler sunar. HP, MPS fırsatlarıyla şirketlere toplam baskı maliyetlerinden yüzde 30'a kadar tasarruf imkanı vermektedir; bir şirket için yapılan tahminlere göre, baskı için harcanan enerjide yüzde 75 tasarruf yapılmıştır.

Grafik bakımından zengin olan baskıların ve reklam afişlerinin yanı sıra bir mikro site olan www.hp.com/guarantee bugün görücüye çıkarak işletmelerin şirketin para iadesi garantisinden faydalanırken HP ile sahip olabilecekleri maliyet ve yazıcı enerji tüketim maliyetlerine vurgu yapmaktadır. HP'nin genişletilmiş görüntüleme ve baskı fırsatları hakkında www.hp.com/go/HPMPSAcceleration2009 adresindeki çevrimiçi baskı aracından ve Twitter'da HP_IPG handle üzerinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları