HP'den, Renkli Baskıda Düşük Maliyet

HP, teknik pazarlar için, başında beklemeksizin uygun maliyetli renkli baskıyı olanaklı kılan HP Designjet 4500 yazıcı ailesini tanıttı.

HP'den, Renkli Baskıda Düşük Maliyet

Piyasaya yeni sunulan HP Designjet 4500 ailesi, düşük maliyetle yüksek hacimli renkli baskı ve başında beklemeksizin fotokopi ve tarama yapma olanağı sunuyor. Yazıcılar, iş muhasebesi ve tesis yönetim özellikleriyle de AEC, MCAD, GIS ve reprografik uygulamalarını da içeren teknik pazarın geniş format baskı ihtiyaçlarına cevap veriyor.

HP Designjet 4500, renkli keskin çizgiler ve yüksek görüntü kalitesi sunmasının yanı sıra hızlı baskı, ve tarama özelliklerine de sahip bulunuyor. İki medya rulosuna ve isteğe bağlı istifleme ünitesi ile birlikte alınabilen bir yazıcı, geniş formatlı bir tarayıcı ya da tam kapsamlı baskı/tarama/fotokopi yetenekleriyle çok fonksiyonlu yazıcısı olarak kullanılabilen HP Designjet 4500 ailesi, döngüyü kısaltarak maliyeti azaltmak için eşzamanlı işlem ve baskı yapıyor.

“Özellikle mimarlık ve mühendislik uygulamalarında geniş formatlı renkli baskı için büyük bir talep var. Yeni Designjet 4500 yazıcı serimiz, kullanıcılara uygun maliyetle yüksek hacimli renkli baskı almada yeni bir deneyim yaşatıyor,” diyor HP Türkiye Geniş Formatlı Yazıcılar Ürün Müdürü Velda Avad ve sözlerine şöyle devam ediyor: “Müşterilerine geniş çapta teknik baskı hizmetleri sunan baskı merkezleri, yeni HP Designjet 4500 geniş formatlı yazıcının avantajlarından yararlanabilir ve bu yazıcı ile daha verimli iş yapabilirler. Artık zamanlarını daha iyi değerlendirerek daha rekabetçi olabilme şansını yakalayabilirler.”

Güvenilir Hız, Düşük Maliyetli Baskı

HP Double Swath teknolojisine sahip olan yeni yazıcı serisi, baskı hızının yanı sıra baskı maliyetinde de olağanüstü sonuçlar sunuyor: Artık, bir metrekarelik bir alanı kapsayan standart renkli çizim için sadece 0,17 ml mürekkep kullanılıyor. Bunun yanında 100 adet A1 siyah-beyaz ya da renkli baskı da bir saatte tamamlanıyor.

Hp Designjet 4500 yazıcı serisi, keskin tasarımlar, planlar ve çizimlere ihtiyaç duyan kullanıcılar için 2.400x1.200 dpi ve +- %0.1 çizgi hassasiyeti sunuyor.

Başında Beklemeksizin Renkli Baskı

HP Designjet 4500, her biri 175 metreyi bulan iki rulo baskı malzemesi alabilecek kapasite ile kullanıcıya sunuluyor. Bunlara farklı merdane genişliğinde ve baskı medyasında yükleme yapılabiliniyor ve yazıcı her bir merdane arasında otomatik geçiş olanağı tanıyor. 350 metre baskı materyali ile yüklü olan yazıcı, baskı rulosunu değiştirmeye gerek olmaksızın en az altı saat kesintisiz çalışabiliyor. Yeni ekstra geniş HP 90 775ml siyah mürekkep kartuşu, 1500’ü aşkın A0 çizim paftasını basma kapasitesine sahip bulunuyor. İsteğe bağlı olarak satın alınan istifleme ünitesi de yazıcıya takıldığında, HP Designjet 4500, en az 4 saat 200 paftayı herhangi bir insan gücüne ihtiyaç duymadan (herhangi bir müdahaleye ihtiyaç duymadan) basabiliyor.

Tüm bunlara ek olarak HP Designjet 4500, aşağıda belirtilen özelliklerle kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor:

· Mevcut işin, yazıcı ve sarf malzemelerinin durumunu kontrol edip ikaz veren; uzaktan yazıcı yönetimi yeteneği sağlayan HP Dahili Web Sunucusu

· Artık, kullanım başı maliyet anlaşmalarını yapabilme işini kolaylaştıran ve iş tasnifi ve uzaktan kullanım ile ilgili raporlama için HP AutoSend’i içeren gelişkin iş muhasebesi yetenekleri

· CAD baskılarının traşlanma ihtiyacını ortadan kaldırmak üzere paftanın tüm köşelerinde 5 mm’lik kenar boşluğu ile basma özelliği

· İsteğe bağlı olarak satın alınan pafta katlama cihazı sayesinde oda onaylarına hazır halde alınmış doküman üretimi

· HP Designjet 4500mfp’nin entegre yazıcı/tarayıcı/fotokopi sistemi, tarayıcı kullanıcı arayüzünde gerçek zamanlı yazıcı, medya ve bilgi özelliklerine sahip bulunuyor. Bununla birlikte yazıcı, fotokopi hesabını tutma ve fotokopi işlerini önceliklendirme yetenekleri de sunuyor.

Okuyucu Yorumları