HP'den yeni akıllı telefon: iPAQ 900

Hewlett Packard'ın yeni akıllı telefonu HP iPAQ 900, farklı fonksiyonları ve şıklığıyla öne çıkıyor.

HP'den iPAQ 900

Hewlett Packard, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonu HP iPAQ 900'ü son kullanıcılara sundu. Şık ve parlak bir görünüme sahip olan iPAQ 900, Q klavyeye sahip ve Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional işletim sisteminin altında çalışıyor. En son kablosuz teknolojileri de destekleyen iPAQ 900, iş ve özel hayatınızdaki tüm karmaşaya bir son veriyor.

HSDPA ile 3G bağlantısı sunan iPAQ 900, GSM/GPRS ve EDGE kablosuz teknolojilerini de destekleyerek müşterilerinin en kolay şekilde internete ulaşmasını ve dünyayla entegre olmasını olanaklı hale getiriyor.

Windows Mobile 6.1 Professional işletim sistemi altında çalışan iPAQ 900, kullanışlı klavyesi sayesinde hızlı veri girişi sağlanırken, dokunmatik ekranı ile klasörler arasında kolayca geçiş yapılabiliyor.

Pek çok özelliği bir araya getiren ve rakiplerinden farklı olma konusunda oldukça iddialı olan HP iPAQ 900, aynı zamanda 3 mega piksel kamerasıyla kaliteli resim ve video çekimine olanak sağlarken, resimlerin internet üzerinden Snapfish servisi aracılığıyla kolayca paylaşılabilmesi de mümkün.

Haziran'ın sonuna kadar raflarda yerini alması beklenen HP'nin yeni akıllı telefonu HP iPAQ 900'ün fiyatı da ülkeden ülkeye değişiklik gösterecek.

Okuyucu Yorumları