HP ile Kendi Anı Kitabınızı Yaratın!

Dijital ofset baskı yapan HP Indigo press 5000 serisi ile kişisel anı kitapları yaratmak mümkün!

Dijital Anı Kitabı

HP'nin yeni hizmeti ile kişisel fotoğraflarınızı kullanarak kendinize ait bir anı kitabı oluşturabiliyorsunuz. HP Indigo press 5000 serisi dijital ofset baskı kalitesiyle hazırlanan bu kitaplar, fotoğrafların sert kapaklı, ciltli gerçek bir kitap biçiminde ve tamamen kişiselleştirilmiş olarak bir araya getirilmesiyle yaratılıyor.

HP iş ortağı dijital baskı firmaları tarafından HP Indigo press 5000 baskı kalitesiyle oluşturulan kitapların hazırlanması son derece kolay ve keyifli. Birkaç adımda herkes kendi "anı kitabını" yaratabiliyor:

  • Baskı programı, ilgili fotoğraf bayilerinden alınacak CD'den ya da www.sanduz.com, www.akademi.com, www.fotokitap.com.tr İnternet adreslerinden ücretsiz indirilerek bilgisayara yükleniyor.
  • Dijital ortamda çekilerek bilgisayara aktarılmış her türlü fotoğraf, özel bir program yardımıyla, arka planlar, efektler, şablonlar kullanılarak tamamen isteğe göre sıralanıyor, yerleştiriliyor, yazılarla süsleniyor... Kısacası, herkes istediği gibi bir anı kitabını bilgisayarda oluşturuyor.
  • Düzenlenen kitap, program menüsünün yönlendirdiği şekilde bir CD'ye kaydediliyor.
  • CD en yakın ilgili bayiye teslim ediliyor ya da kargo aracılığıyla HP'nin iş ortağı firmalardan birine gönderiliyor.
  • Albümler çeşitli ebat ve özelliklerde, dünyanın en gelişmiş dijital baskı makinesi HP Indigo press 5000 kalitesiyle basılıyor.
  • Ciltlenip kitap haline getirildikten sonra kullanıcıya teslim ediliyor.

Okuyucu Yorumları