HP, ilk ultrabook'unu Facebook'da kutluyor!

HP, yeni ultrabook'unu sosyal ağ Facebook'da yaptığı bir uygulama ile böyle kutluyor!

HP'den Facebook partisi!

HP, ilk Ultrabook'u Folio 13'ü Facebook 'HP Bilgisayarın Hayatındır' sayfasında ilk defa yapılacak olan sanal bir partiyle kutluyor. HP, sanal dünyayı gerçek dünyaya adapte eden, insanlarla tanışmayı ve sosyalleşmeyi daha eğlenceli kılan Facebook'un parti uygulaması .Friends sayesinde kendi partisini tasarlıyor.

HP için özel olarak dizayn edilen Folio 13 Lansman partisinde katılımcılar, .Friends Facebook uygulamasını kullanarak, Folio 13 konseptli bir ortamda birbirleriyle tanışacak, sosyalleşecek ve eğlencenin tadını beraber çıkaracaklar. Bu uygulamayı, HP Facebook sayfasının üyelerinin yanı sıra .Friends uygulamasını kullanan herhangi bir kişi de kullanabilecek.

.Friends gerçek ortamdaki eğlence anlayışını sanal ortama taşıyor.

.Friends (Dot Friends) sanal dünyayı gerçek dünyaya bağlayan, insanlarla tanışmayı ve sosyalleşmeyi eğlenceli kılan, oyun benzeri grafiklere sahip Facebook uygulamasını piyasaya çıkardı. .Friends sayesinde kullanıcılar, kişiye özel dijital kişilikler yaratabilir; Youtube videoları eşliğinde dünyanın her yerinden edindiği Facebook arkadaşlarıyla eğlenerek kendi kişisel stillerini yaratabilirler. .Friends gerçek ortamdaki eğlence anlayışını sanal ortama taşıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları